Matias - Köp produkter från Matias hos MaxGaming.se
 

Navigera

Matias

Det kanadensiska företaget Matias startade upp sin verksamhet redan 1989 utanför Toronto, när grundaren Edgar Matias och hans vän Steve McGowan började meka med tangentbord och skapa sina nya exemplar. Alltsedan starten har man velat ge en personlig approach och man är alltid mån om sina kunder och att kommunicera med dem per telefon eller via mail. Den personliga kontakten är därmed viktig för Matias medarbetare.

Matias många tangentbord

Matias är mest känt för att ha utvecklat tangentbord; trådlösa eller med anslutning, samt att ha värnat om den äldre designen av tangentbordet och moderniserat den. Företaget är också berömt för sina relativt tysta keyboards som med mekaniska brytare, vanligtvis brukar vara betydligt mer högljudda. Man vill samtidigt gärna bibehålla den anslutna versionen och på samma gång tillverka trådlösa versioner av tangentbord för gaming.
Matias keyboards av aluminium har till stor del en tuff LED-bakgrundsbelysning och kommer även i många format. Man satsar dock på ett brett sortiment som ska passa allas tycke och smak och erbjuder både hopfällbara tangentbord, traditionellt skulpterade med kabel samt med mer plattformade tangenter.
En del av Matias tangentbord känns och ser ut, i mångt och mycket som versioner av Apples keyboards - både till design, material och tangenter och man har också skapat dem i flera färger.

MaxGamings produkter från Matias
På Maxgaming har vi några mycket eftertraktade keyboards av Matias, både ergonomiska och mekaniska, kompakta versioner. Detta gör att de lämpar sig bra att ta med på resan eller LAN-events. Matias satsar på två sorters keyboards, dels de plattare och dels de upphöjda och kompakta. På Maxgaming har vi främst valt att ta in de traditionellt strukturerade tangentborden som saknar LED-belysning men som är enklare att arbeta med, då fingrarna inte skenar iväg lika lätt till den närliggande tangenten. Produkterna kommer med flera USB-portar och en annan fördel med dem är att de har ett anti-ghosting system som gör att du kan knappa hur fort som helst - alla med nordisk layout!

0 produkter
Sortera efter: