Ninjas In Pyjamas - Köp produkter från Ninjas In Pyjamas hos MaxGaming.se
 

Navigera

Ninjas In Pyjamas

NiP eller Ninjas in Pyjamas är ett erfaret, svenskt gäng som sedan år 2000 sysslat med e-sport främst inom Counter-Strike. Teamet bakom Nip har varit med och kammat hem otaliga segrar inom e-sporten, bl.a i CS GO och låtit fans få upp ögonen för dem. På senare tid har man utökat sin verksamhet genom att även börja erbjuda spelutrustning som tangentbord, spelfåtöljer och möss i form av deras andra märke Xtrfy. Ninjas in Pyjamas har även utvecklat typiska och bekväma gaming kläder i jersey eller bomull i form av t-shirts, jackor och hoodies, men du kan även hitta roliga prylar som paraplyer, musmattor, stickers och nyckelringar.

Följ i NiP:s fotspår

Ninjas in Pyjamas har med tiden växt ordentligt och har flera kontor i världens alla hörn där man med kunskap och en stor dos motivation, tar fram den nya generationens speltillbehör samtidigt som man fortsätter utmärka sig inom tävlingar. Huvudkontoret ligger dock i Landskrona, Sverige. Deras syfte är att fortsätta ta steget längre och skapa speltillbehör och attiraljer som både har viktiga funktioner och som samtidigt ger en ljusglimt i tillvaron då man som spelare känner sig fulländad. NiP var det första teamet inom e-sport som satsade på speltillbehör och har nu blivit en ledande aktör på marknaden. Gänget har skördat så stora framgångar att de till och med har slagit sina påsar ihop med den svenska regeringen i viss mån och det vill inte säga lite.

NiP:s breda sortiment hittar du på Maxgaming
Ninjas in Pyjamas har verkligen inte begränsat sig inom spelvärldens kringutrustning. Man har tagit fram mängder av produkter som ska tillfredsställa och gynna de mest upptagna spelare och få dem att känna sig som hemma. Kläder, datautrustning, energidrycker, accessoarer och stora spelstolar är bara några få att ta i beaktande, och då det är ett helt e-sport team som står bakom design och produktion, så kan man vara säker på att de tänkt till ordentligt innan lansering. På Maxgaming kan du hitta det mesta ur deras sortiment för ett optimalt spelevent.

0 produkter
Sortera efter: