Ninox - Köp produkter från Ninox hos MaxGaming.se
 

Navigera

Ninox

Kvalitet och prestanda är något som företaget Ninox har poängterat när man från första stund 2011 började tillverka tillbehör för gamers. Ninox vet hur viktig utrustningen är hos varje sportutövare och därmed ska e-sportens utrustning inte förbises heller. Företaget tillverkar gamingmöss med hög prestanda och teknologi och trots att man ännu inte har hunnit med att utveckla en alltför bred kollektion, så ser man alltid till att de produkter som görs, håller hög standard och går igenom åtskilliga tester innan försäljning. Utveckling är annars ett återkommande ord hos Ninox som alltid vill vara lyhörda inför sina kunders önskemål och eventuella klagomål. Det är så man lär sig, anser man och därför uppskattar Ninox all kommunikation med sina köpare.

Ninox gamingmus

Ninox har specialiserat sig på gamingmöss och man har än så länge tre stycken att stoltsera med. Astrum, Ninox Venator och Aurora. De enkelt designade mössen kommer i ett minimalistiskt utseende med en elegans som passar lika bra till en vanlig datoranvändare som till den professionella gamern. Dock är Ninox gamingmus gjord för en ordentlig kamp och är tillverkad genom en rad tester och forskning som man har baserat på erfarenhet av spelandets miljö. Komponenterna är utformade och tillverkade för en lång livslängd, trots ihärdigt användande och sensorerna bidrar till omedelbar reaktion. Man kan också lätt göra inställningar på själva musen direkt, utan att behöva bekymra sig om att ladda ned någon programvara.

Ninox - ett kräset företag
Sannerligen är Ninox gamingmöss betydligt mer avancerade än man skulle tro vid första anblick, men då enkelhet och användarvänlighet ligger i fokus, likaväl som kvalitet och prestanda, så har man tillverkat en liten kollektion av möss som har allt en spelare kan tänkas behöva. Ninox ger inte ut en enda produkt utan att man är helt säker på att överträffa förväntningarna, och därför kan man som spelare vara säker på att de som redan existerar, håller måttet. Ninox är inte rädda för att uttrycka sin kräsenhet och det är vi på MaxGaming glada för, då vi vet att Ninox Venator och Ninox gamingmöss överlag, är suveräna.

Spara 42%
Venator Gamingmus Svart (DEMO)
Ninox
Venator Gamingmus Svart (DEMO)
259 kr (449 kr)
I lager