NOCCO - Köp produkter från NOCCO hos MaxGaming.se
 

Navigera

NOCCO

Den svenska energi- och proteindrycken NOCCO har blivit enormt populär bland både gamers och hälsofantaster. Namnet NOCCO står för No Carbs Company. Denna dryck med fruktiga smaker riktar sig till människor som är mycket aktiva, t.ex. via träning. Trots att drycken är relativt ny på marknaden blev den direkt en succé efter lanseringen i december 2014 och NOCCO konsumeras idag för olika typer av ändamål och inte enbart vid träning. Man kan köpa NOCCO i de flesta livsmedelsbutiker, kiosker och även på gym,

NOCCO är en bcaa-dryck (Branched Chain Amino Acid) med aminosyror i. Olika varianter av NOCCO har varierande mängd BCAA. Det finns många smaker, med eller utan kolsyra, samt även med eller utan koffein, att välja mellan, viket betyder att det finns en NOCCO som passar alla. Det är främst fruktiga smaker som ligger i fokus, t.ex. NOCCO tropical.

Extra energi och fokus utan socker
Hur hänger då en protein- och energidryck ihop med gaming? E-sport är ju en sport som kräver minst lika mycket som andra, mer fysiska sporter. För att hålla sinnet skarpt under långa och/ eller intensiva pass framför datorn kan man behöva något som verkligen piggar upp. NOCCO innehåller inget tillsatt socker men däremot ett antal vitaminer som folsyra, B6 och B12, niacin och biotin. Utöver detta innehåller drycken även D-vitamin.

NOCCO med koffein är ett utmärkt val för den som behöver extra energi framför skärmen och som kanske inte föredrar kaffe eller te. En dryck NOCCO innehåller lika mycket koffein som två koppar kaffe. Det kan därför vara bra att begränsa sitt intag en aning, beroende på hur känslig man är för koffein. Barn och ungdomar bör heller inte dricka NOCCO då mängden BCAA och koffein är anpassad för vuxna.

Stark och sund hjärna
Har man åldern inne och varvar NOCCO-varianterna kan man med gott samvete njuta av denna hälsodryck som är mycket sundare än t.ex. läskedryck. Tack vare NOCCO får man en skarpare, piggare hjärna och kropp precis när det behövs som bäst i livet som gamer.

0 produkter
Sortera efter: