Ozone - Köp produkter från Ozone hos MaxGaming.se
 

Navigera

Ozone

Ozone är ett företag som ännu inte har nått de riktigt breda kundkretsarna men tack vare deras smarta produkter så är detta bara en tidsfråga. Ozone tillverkar spelutrustning för datorer såsom gaming mus, gaming tengentbord och gaming headset och många kunder har lovordat denne tillverkare som trots sin lilla storlek faktiskt säljer i hela världen. Ozone ser inte bara till att erbjuda högkvalitativa produkter som tar din spelsession till nya höjder, utan fokuserar även på en design som i det närmaste kan förklaras som unik och även futuristisk i vissa fall.

Ozones produkter

Ozone Gaming vill göra e-sporten till mer än ett nöje och säljer därmed endast förstklassiga produkter som vi på Maxgaming.se också kan erbjuda er. Ozones gaming möss har flera funktioner som leder till ett friktionsfritt spelande och som reagerar på minsta möjliga reflex. De är utrustade med LED-belysning, lasersensorer och kommer i en skön, ergonomisk design så att det ska vara bekvämt att hålla handen och handleden rätt under långa stunder.

Ozones gaming tangentbord är skapta för att tilltala alla gamers och med sina upplysta tangenter och fräscha design, blir det omöjligt att inte ryckas med i spelet när man använder dem. Ozone har gjort flera serier av sina produkter och i tangentborden är det exempelvis Strike-serien som många har uppmärksammat med sina olika ljuseffekter och färger. Tangentborden hos Ozone ger även full kontroll av ljud, spel och möjlighet att skapa egna inställningar.

Även Ozones headsets kommer i ett flertal färger med funktioner som ger en tyst och ostörd spelsession och som formats för att justeras helt och fullt enligt dina önskemål och är lätta att ta med sig.

Hitta Ozones gaming tillbehör hos Maxgaming
Då man på Ozone vill ge ett enhetligt intryck och skapa speltillbehör för proffsspelare med stor vana, så har man sett till att både design och funktion går hand i hand. Hos oss på Maxgaming kan du förvänta dig ett bra utbud av hörlurar, tangentbord och möss som skänker alla gamers en felfri spelsession.

Spara 20%
Exon V30 RGB Gamingmus
Ozone
Exon V30 RGB Gamingmus
399 kr (499 kr)
I lager