Plantronics - Köp produkter från Plantronics hos MaxGaming.se
 

Navigera

Plantronics

Alla som ägnar sig åt gaming vet hur mycket ett riktigt bra headset betyder och då finns det få varumärken som kan slå Plantronics på fingrarna. Deras historia tog sin början 1961 när två piloter såg brister med sina nuvarande headset och ville ta fram ett nytt, bättre alternativ. Vad som startade i ett garage utvecklades snabbt. När Neil Armstrong blev den första människan som gick på månen sa han faktiskt sina bevingade ord i ett headset från Plantronics. Nu 50 år senare är de fortfarande i framkant i branschen. Med sin långa erfarenhet och otroliga kompetens inom design av hörlurar och mikrofoner så passade det företaget utmärkt att bredda sig till gaming headset. De finns för alla behov och levererar en ljudupplevelse utöver det vanliga.

Plantronics designfilosofi är snygga produkter som är enkla och bekväma att använda. De har hämtat inspiration från hur människokroppen är utformad för att headseten ska vara så sköna att ha på sig att man knappt tänker på det. Målet är att de ska bli som en naturlig förlängning av kroppen och genom åren har de vunnit priser för sina många smarta designer. De lyssnar också på gamers för att ta till sig av deras önskemål och ytterligare förbättra sina produkter. Plantronics har även insett att många vill se bra ut när de spelar eller deltar i e-sport turneringar, så de lägger stor vikt vid utseendet på headseten.

Vi har ett stort sortiment av Plantronics bästa gaming headset. De finns i olika prisklasser och likt andra produkter kan du räkna med att de dyrare headseten har något bättre kvalitet på ljudet och på mikrofonen. Samtidigt håller även Plantronics budgetmodeller förvånansvärt hög nivå. De är hållbara och väldigt bekväma att använda. För just långa spelsessioner är få headset lika bra som Plantronics. Deras designfilosofi har verkligen betalat sig, eftersom headseten sitter utmärkt på huvudet och med några mindre justeringar blir passformen helt perfekt.

Visa filter Dölj filter
Prisintervall
Kategori
Färg
Svart Svart
Spara -25%
Plantronics BACKBEAT PRO 5100 In-Ear True Trådlös Svart
Plantronics
BACKBEAT PRO 5100 In-Ear True Trådlös Svart
1490 kr (1990 kr)
I lager