Qpad - Köp produkter från Qpad hos MaxGaming.se
 

Navigera

Qpad

Qpad är ett företag med väldigt bred kunskap inom e-sportsutrusning. De är kanske framför allt kända för sina musmattor som de har tillverkat sedan 1994. Musmattan Qpac CT som fortfarande säljs sägs vara startskottet på tillverkningen av utrustning inom E-sport, och är än idag företagets flaggskepp. Musmattorna har sedan dess förfinats och blivit ännu bättre, och finns idag i olika motiv, storlekar och utformningar. Inbitna gamers vet hur viktigt det är att ha en bra musmatta, och att det ibland kan vara avgörande för om man i slutändan står som vinnare eller förlorare.

För att man ska kunna använda en musmatta behöver man givetvis även ha en datormus, och är man gamer behöver man ofta ställa högre krav på musen än vad andra datoranvändare behöver. Qpad tillverkar förutom musmattor även spelmöss i många olika varianter, så det finns något som passar alla. Gillar man stora, robusta möss och kanske har stora händer så kan det vara så att man föredrar Qpad OM-75 Pro Gaming Optical, och har man mindre händer eller helt enkelt vill ha en lite mindre och smidigare mus kanske man istället föredrar DX-20 Optical Mouse. Det finns helt enkelt något för alla, och MaxGaming.se erbjuder flera olika modeller av Qpads spelmöss.

Qpad erbjuder självklart också mekaniska tangentbord och ergonomiska headsets. Även dessa är särskilt framtagna för att optimera din upplevelse vid gaming. På MaxGaming.se erbjuder vi flera olika modeller av både headsets och tangentbord från Qpad. Det mekaniska tangentbordet Qpad MK-90 har till exempel överlägsen kvalitet och är utrustad med belysning så att du hittar tangenterna även i mörkret. Dessutom är de anpassningsbara och har en mängd olika exklusiva funktioner. Om du är ute efter en tillverkare av spelutrustning som har en bred och gedigen kunskap inom hela området så kommer inte Qpad att göra dig besviken.

0 produkter
Sortera efter: