Retro-Bit - Köp produkter från Retro-Bit hos MaxGaming.se
 

Navigera

Retro-Bit

Ibland vill man ta fram de äldre spelen och produkterna, damma av dem och spela i ny tappning. Tack vare företaget Retro-bit är detta fullt möjligt. Det grundades 2007 i USA och har sedan dess byggt broar mellan generationer av gamers. I deras sortiment hittar du nya modeller av forna tiders spelkonsoler, handkontroller samt uppdaterade spel från bland annat Nintendos SNES och NES och Sega Genesis. Faktum är att vi ser en tydlig uppåtgående trend vad gäller kärleken till gamla tiders spel och tillbehör, vilket vi på Maxgaming tycker är en rolig och intressant utveckling.

Retro-bits berömda produkter - några exempel
Ett exempel på vad Retro-bit har åstadkommit, är exempelvis multi-konsolen Super Retro Trio Plus som kan ta sig an kassetter för NES, SNES, och Sega Mega Drive - dock med en fullfjädrad upplösning på 720p. Den kopplas smidigt till din TV via HDMI-kabel.

En annan produkt är GoRetro Portable med över 300 inbyggda spel. Detta är en bärbar och lätt spelkonsol som du kan ta med dig och ladda via micro-USB. Letar du efter en controller så kan du hitta de trådlösa Sega-modellerna, som är kompatibla med bl.a Genesis, Saturn or Dreamcast. Nyligen lanserade produkter är också Holy Diver, Retro Entertainment System samt den begränsade utgåvan Super R-Type och R-Type 3, där du kan spela de skjutglada spelen från SNES. Självklart är dessa inte de enda produkterna, utan endast ett axplock av vad Retro-bit har att erbjuda.

Igenkännlig design - i modern utformning
Du som använder Retro-bits klassiska produkter, kommer säkerligen känna igen dig även när det handlar om designen. Trots den nya teknologin med Bluetooth, USB och kompatibilitet med i stort sett alla system (Windows, macOS, Android m.fl.), så har man ändå (till större delen) bevarat det ursprungliga utseendet och formen. Enkelhet och användarvänlighet är orden som genomsyrar produkterna - från större spelkonsoler till controllers, med inte alltför många knappar och utan krångel. Vi på MaxGaming vill vara en länk mellan spelvärldens nutid och dåtid och därför har det varit ett givet val att ta in produkter från Retro-bit i vårt sortiment.

0 produkter
Sortera efter: