Sanwa - Köp produkter från Sanwa hos MaxGaming.se
 

Navigera

Sanwa

Sanwa Electronic är ett japanskt företag mest känt för att tillverka sändare för radiostyrda modeller. Det var en verksamhet som företaget började med redan år 1959, då främst inom utveckling och forskning. I USA är deras sändare kända som Airtronics, efter en sammanslagning med företaget med samma namn - ett företag som tillverkar radiostyrda flygplan.

Så vad kan Sanwa erbjuda gamers? Jo, det är nämligen så att de förutom radiosändare tillverkar kontroller till videospel och knappar av gammal arkadstil. Knappar som i videospelens barndom användes i mängder av arkadspel. Med ett brett urval av arkadknappar i olika färger samt balltops (för joysticks) och andra komponenter för att bygga arkadkontroller har de en uppsättning produkter som låter entusiaster återskapa känslan av äldre tiders arkadhallar i sina hem. Arcade buttons från Sanwa anses allmänt som de bästa knapparna bland spelare som tycker om fighting-spel. De har helt enkelt det rätta motståndet och känslan för en aktivitet där de små detaljerna gör skillnad. Vid sidan av enskilda komponenter kan du här hos MaxGaming också finna en serie färdigbyggda kabinett, komplett med joystick och knappar från Sanwa (som går att anpassa och byta ut). De finns både för PC och konsoller. Se till exempel Razer Panthera som är byggd för att användas till PS4.

En kontroll med Sanwa buttons är rätt väg att gå om man vill få en smak av den epok som åter blivit på modet i och med tv-serier som exempelvis Stranger Things. En tid innan hemdatorerna och konsolspelen fått det genomslag de skulle komma att få bara några år senare. Många som är experter på fighting-spel vill också mena att arkadkontroller är det enda rätta sättet att spela klassiker som bland andra Street Fighter och Tekken. Det är helt enkelt genom den typen av layout som man kan utvecklas och nå toppnivån som spelare.

0 produkter
Sortera efter: