Sega - Köp produkter från Sega hos MaxGaming.se
 

Navigera

Sega

Här på MaxGaming är vi stora fans av spelkonsoler och Sega väcker många goda minnen till liv. Precis som Nintendo har Sega skapat flera oförglömliga karaktärer, inte minst Sonic the Hedgehog, den supersnabba blå igelkotten. Många av oss växte upp med Sega Mega Drive, en spelkonsol som bjöd på massvis av härliga spel. Den verkliga storhetstiden var i slutet av 80-talet och början av 90-talet. Sega fortsatte att utveckla sina produkter, men konkurrensen hårdnade och från 2001 har företaget slutat göra egna spelkonsoler. Istället gör de spel för andra företags plattformar. Minnena lever dock kvar och vi tycker att alla svenskar ska få chansen att återuppleva gamla Sega-klassiker. Allt som är retro har blivit riktigt hett på senare år och med rätt produkter från oss kan man återuppleva sin barndom och få den ultimata nostalgiupplevelsen.

Sega var faktiskt en pionjär inom gaming och deras tidiga spelkonsoler var världsledande inom ljud och grafik tillsammans med Nintendo. Med Sega Dreamcast var de också en föregångare för multiplayer då den hade inbyggt modem för internet och onlinespel. Detta gav spelarna underhållning utöver det vanliga. Sega försökte spinna vidare på sina spelkonsoler, men med Xbox och Playstations intåg blev det svårt för dem att utmana. Deras speltitlar lever dock kvar och utvecklas nu för Xbox One , PS4 och Nintendo Switch. Sega är involverade i spelserier som Sonic the Hedgehog, Football Manager, Dawn of War och Total War.

Vi ger dig en unik möjlighet att uppleva några av Segas klassiska speltitlar tack vare Sega Master System Arcade Gamer Portabel som levereras med 30 st spel. Den är handhållen och mycket enkel att ha med sig. Bland spelen märks klassiker som Sonic Triple Trouble, Sonic Drift, Golden Axe och Kung Fu Kid. För en ännu bättre retro-upplevelse kan du köpa Sega Mega Drive Classic Game Console. Då ingår hela 81 st spel. Den är i princip heltäckande och har alla Segas mest klassiska speltitlar. Produkten är perfekt för den som vill känna nostalgi på en helt ny nivå.

0 produkter
Sortera efter: