Sennheiser - Köp produkter från Sennheiser hos MaxGaming.se
 

Navigera

Sennheiser

Företaget Sennheiser har funnits ända sedan år 1945 och är idag ett av de ledande bolagen inom hörlurar (med eller utan mikrofon), headset, mikrofoner och liknande produkter. Sortimentet är stort och företaget har sin spets inom området Sennheiser headphones, där man är särskilt framstående inom headset som har med gaming att göra. Ljud i samband med datorspel och TV-spel blir allt viktigare för den totala upplevelsen. Detta har Sennheiser tagit till vara på och erbjuder idag ett stort sortiment av kompletta headset anpassade för spelande. Här kan man välja och vraka bland de varianter som finns för att hitta den sort som passar en allra bäst. En sak är säker, lurarna från Sennheiser är mycket bekväma och sitter skönt över öronen, så att du ska kunna njuta av spelet och inte behöva irritera dig över skavande lurar.

Sennheiser köper man för kvalitetens skull, både vad gäller det fantastiska ljudet och den hållbarhet som produkterna har. Det senaste inom ljudteknik erbjuds och användaren kan uppleva äkta surroundljud i lurarna, i kombination med ett maffigt 7.1-ljud som många spel idag stödjer. Den som inte vill störa andra i sin omgivning eller som inte vill bli störd själv, exempelvis i en mindre bostad, väljer en så kallad sluten hörlur som effektivt låter ljudet stanna kvar i luren. Den som däremot vill vara medveten om det som sker runt omkring väljer en öppen lur.

Många spel idag handlar om att kommunicera med varandra för att förhöja spelupplevelsen. Detta ställer därmed höga krav på en högklassig mikrofon som kan ta upp ljudet på bästa sätt, utan störande brus. Mikrofonerna från Sennheiser är försedda med effektiv brusreducering för att leverera ett suveränt ljud i alla lägen. Allt detta gör att Sennheiser tillhör ett av de mest framgångsrika företagen i sin bransch.

Visa filter Dölj filter
Prisintervall
Kategori
Färg
Svart Svart
Spara -41%
Sennheiser GAME ONE Headset Svart (Refurbished)
Sennheiser
GAME ONE Headset Svart (Refurbished)
1049 kr (1790 kr)
I lager