Sharkoon - Köp produkter från Sharkoon hos MaxGaming.se
 

Navigera

Sharkoon

Med över 250 produkter inriktade mot PC-gamers och tryggt grundade i en kvalitetsfilosofi som ställer höga krav är det inte konstigt att tyska Sharkoon är ett respekterat märke bland gamers världen över. Företaget har i drygt femton år levererat utrustning till spelare som kräver prisvärda produkter av hög kvalitet. Företaget rönte först uppmärksamhet då man för den europeiska marknaden introducerade vad som då var ett av de första tangentborden med bakgrundsbelysning. Nu är de mest kända för att tillverka kringutrustning för gamers under serierna Skiller och Shark Zone som inkluderar möss, tangentbord, chassin och stolar.

Om det är någonting som är extra viktigt för att prestera bra i sina spelsessioner så är det en bra mus. En bra mus reagerar snabbt, känns lätt och ledig men ändå stabil och gedigen. En gaming mus som fått gott rykte är Skiller SGM1. Fullt programmerbar med fem knappar och ett system som låter dig balansera vikten är det en prisvärd mus på proffsnivå. Du missar inte en rörelse med den prestandan. En mus från Sharkoon kompletteras gärna med en musmatta. Störst intryck gör du med en musmatta som kommer utrustad med belysning vilket förvandlar dem till ett effektivt gamingverktyg.

Hos MaxGaming hittar du också gaming headset från Sharkoon. Bland dem märks Rush ER2, ett bygge av hög kvalitet till ett pris som när du väl håller dem i handen kommer att göra dig förvånad. Modellen finns i fyra olika färger för att ge dem en personlig touch och fungerar till alla tänkbara olika spelsystem; PC såväl som konsoller. Snäppet upp i prisnivå, men utan att de spräcker budgeten, hittar vi Sharkoon B1. Stilrena, klassiska och eleganta, enkelt designade i svart med tättslutande kåpor som levererar klart och tydligt ljud med tung bas och krispig diskant samtidigt som de låter dig kommunicera med andra spelare.

Visa filter Dölj filter
Prisintervall
Kategori
Färg
Svart Svart
Sharkoon PMP35 Headset Adapter
Sharkoon
PMP35 Headset Adapter
69 kr
Tillfälligt slut