Speedlink - Köp produkter från Speedlink hos MaxGaming.se
 

Navigera

Speedlink

Speedlink är ett företag som tillverkar allt från speltillbehör såsom gaming mouse, gamingpad och tillbehör för kontor och foto, till mer avancerade produkter som datorer, spelkonsoler och drönare. Företaget utvecklar innovationer och morgondagens trender. Märket Speedlink representerar prisvärda produkter, med en kombination av designkvalitet, enastående funktionalitet och en avancerad teknik.

Speedlink erbjuder dig som spelare många produkter för att du ska kunna få den bästa möjliga spelupplevelsen och så bra underhållning som möjligt. De erbjuder spelkontroller och dessa produkter har olika funktioner och egenskaper och finns med eller utan sladd. Dessutom kan du få en gaming mus både med eller utan kabel. Mössen är utformade att passa vuxna händer och är mycket ergonomiska och bekväma att använda vid spel i många timmar.

Speedlinks musmattor kan du få en Gamingpad med eller utan handledsstöd, men alla mattorna är av hög kvalitet och är ett perfekt underlag för din spelmus. Deras tangentbord kan du få med eller utan kabel, men även som mekaniska. Företaget erbjuder också tillbehör till de populära spelkonsolerna för Nintendo, Sony och Microsoft och då så som adaptrar, kablar, headsets och rattar med mera. Allt för att göra ditt spel ska bli så ultimat och spännande som möjligt.

Detta var bara ett axplock bland alla Speedlinks produkter som du kan välja mellan för att maximera ditt spelande och verkligen göra ditt spel till något utöver det vanliga och underhållande. Det finns produkter i alla prisklasser, men alla har gemensamt att speltillbehören har mycket bra egenskaper och ett flertal suveräna funktioner.

Speedlink är ett tysk företag som har funnits sedan 1974. Företaget har drygt 250 anställda i över 30 länder runt om i världen. De står för en lång tradition, med framtiden i sikte för att skapa unika produkter av hög kvalitet. Allt för att användarna ska vara nöjda och känna att Speedlinks produkter är prisvärda.

0 produkter
Sortera efter: