SteelSeries Arctis Nova Pro - MaxGaming.se
 

Navigera

SteelSeries Arctis Nova Pro Headset

SteelSeries Arctis Nova Pro

De nya Arctis Nova Pro-headseten från SteelSeries är utformade för att ge en professionell ljudupplevelse genom att kombinera högkvalitativ ljudhårdvara med Sonar-programvara för ett enastående ljud. GameDAC Gen2 kompletterar Arctis Nova Pro-upplevelsen med Hi-Res Audio Certification och inbyggd förstärkare. Med 360° Spatial Audio och Sonars proprietära algoritmer, kan du känna allt som sker runt dig i spelen. Med parametrisk EQ kan du finjustera ljudet så att du kan höra varje detalj tydligt vilket ger dig en edge över dina konkurrenter.

Arctis Nova Pro Wireless tar saker och ting ett steg längre och erbjuder alla de fantastiska funktionerna i Arctis Nova Pro med den extra bekvämligheten av trådlös anslutning. Så njut av högkvalitativt ljud utan att vara bunden till din konsol eller dator. Med upp till 22 timmars batteritid per batteri är Arctis Nova Pro Wireless det ultimata spelheadsetet för alla spelare som kräver det bästa i ljudkvalitet och trådlös bekvämlighet. De nya Arctis Nova Pro headseten sätter en helt ny standard för vad man ska kräva av ett gaming headset i topp segmentet.

Gamingheadset

SteelSeries
Arctis Nova Pro Gaming Headset - Svart
2990 kr
I lager
SteelSeries
Arctis Nova Pro Wireless Gaming Headset - Svart
4099 kr
Tillfälligt slut

Ladda ner Sonar

MASTER YOUR SOUND. MASTER THE GAME. Få ett övertag med Arctis Pro Nova & mjukvaran Sonar. Sonar är ett genombrott inom spelljud. Gå till SteelSeries hemsida för att ladda ner Sonar till din dator. Kompatibelt med Windows 10 eller nyare.

Förstärk eller reducera specifika ljud i spelet för att höra fotsteg i realtid, vapen-swithes och bombplantor tydligare än någonsin. Hela spektrumet av ljud är helt tillgängligt att remastra i mjukvaran Sonar.