Tesoro - Köp produkter från Tesoro hos MaxGaming.se
 

Navigera

Tesoro

Trots att Tesoro egentligen är ett relativt ungt gaming märke, så har man sedan länge stöttat olika e-sportorganisationer innan man öppnade sina egna porter för spelvärlden 2011. Tesoro som har huvudkontor i både Taiwan, Kina och USA, tillverkar speltillbehör som tangentbord, hörlurar och datormöss m.m. På senare tid har Tesoro även börjat tillverka bekväma spelfåtöljer för en komplett spelutrustning från topp till tå. Främst har de gjort sig berömda för sina gaming tangentbord som alla är mekaniska tangentbord, s.k. gaming keyboard mechanical på engelska. Hos oss på Maxgaming kan du främst hitta de många variationerna av tangentbordet som Tesora lagt ned mycket möda på att skapa, samt ett headset som verkligen är unik i sitt slag.

Tillbehör från Tesoro

Tesoro satsar alltid på både modernitet och elegans samtidigt som man vill vara detaljrik och göra speltillbehör som den verkliga e-sportutövaren ska ha stor glädje av. Även professionella e-sportare använder sig gärna av Tesoros gaming tangentbord och hörlurar m.m. för en reaktiv och ostörd spelsession. Tangentborden och resten av Tesoros sortiment kommer alltid i en innovativ design, varvat med funktioner som ska ta spelaren till nya nivåer på kort tid. Med gaming-tillbehör från Tesoro kan du som spelare maximera dina kunskaper och erfarenheter och slippa oroa dig för problem. Genom att bryta mot det konventionella mönstret och tänja på gränserna, har Tesoro sett till att ta steget fullt ut i spelvärlden och göra e-sporten till något ännu bättre.

Köp ditt gaming tangentbord från Tesoro hos Maxgaming
Är du sugen på att köpa det optimala tangentbordet från Tesoro, så kan du med fördel ögna igenom vårt sortiment här på Maxgaming. Tangentbordens alla knappar kan programmeras och få en bakgrundsbelysning på ett individuellt plan. Tangentborden är reaktiva inför varje reflex och de är pålitliga till max. Låt spelaren i dig komma fram och låt den mekaniska konstruktionen i tangentborden ta fram en taktisk känsla och skapa en snabb respons med Tesoros produkter.

0 produkter
Sortera efter: