ThunderX3 - Köp produkter från ThunderX3 hos MaxGaming.se
 

Navigera

ThunderX3

Direkt när man hör namnet ThunderX3, förstår man att det handlar om ett märke som definitivt levererar tyngd när det gäller spelprodukter. ThunderX3 är ett ledande företag inom gamingindustrin som arbetar med att ta fram de absolut bästa speltillbehören och gamingstolarna på marknaden. Företagets filosofi handlar om att erbjuda kvalitativa produkter med en överlägsen design och teknik för sina spelare - och man kan enkelt förstå varför ThunderX3 är ett företag som många spelare dras till. Deras produkter känns moderna och revolutionerande. Vi på Maxgaming vill såklart att våra gamers ska få ta del av det vassaste sortimentet på marknaden och erbjuder därför ThunderX3s produkter.

ThunderX3 är baserat i Taipei och tillhör Aerocool Advanced Technologies Corporation. Förutom att leverera kvalitativa teknologiska lösningar för spelare så vill de också fungera som en brygga för fortsatt utveckling av eSport. De erbjuder ett sortiment som inkluderar datormöss, tangentbord, headset, spelstolar och kringutrustning. De har ett så stort fokus på spelaren att de till och med har designat speciella spelbord och fåtöljer, så att man som spelare alltid ska ha de bästa förutsättningarna.

Vi på Maxgaming kan inte annat än imponeras av ThunderX3 och du finner därför bland annat deras headsets och datormöss i vårt sortiment. Deras headsets är specialdesignade för spelare som vill ha en stadig och bekväm passform för att få en fullständig ljudupplevelse. Här finns också datormöss som är optimala för dig som är gamer. Man vill definitivt inte riskera att under en lång spelomgång få ont i handleden, eller att man glider med musen och skapar en oväntad rörelse. ThunderX3 har tänkt på detta och tagit fram produkter som stabiliserar rörelsen och minimerar oväntad rörelse. Vill man som spelare satsa på produkter som levererar kvalitet och som samtidigt kommer leda till ett bättre spelresultat, så är ThunderX3 helt rätt val!

0 produkter
Sortera efter: