VPRO - Köp produkter från VPRO hos MaxGaming.se
 

Navigera

VPRO

Det kinesiska företaget VPRO har många ägg i korgen och man har dessutom många höga krav på sin utrustning. Deras syfte är att ta sig an den ultraseriösa spelvärlden genom att tillverka kringutrustning av hög kvalité och smart teknik som utmanar konkurrenterna samtidigt som man alltid vill föra in en tvist i sitt sortiment. Man anser att gaming-utrustning ska uppfylla två huvudkrav - dels att leverera en gedigen spelupplevelse för spelaren och dels samtidigt skapa en fulländad spelsession genom sina funktioner, och allt detta till ett resonabelt pris. Med detta sagt, så har VPRO många utmaningar på sina axlar. Företagets huvudbolag heter Rapoo och grundades 2002.

VPRO:s utbud

På VPRO tillverkar man tillbehör inom både gaming audio och det som hör till en seriös gamers redskap och utrustning i allmänhet såsom mekaniskt tangentbord, gaming headset och möss. De mekaniska tangentborden är överlag spillsäkra, eftersom materialet och design i kombination, skapar ett unikt skydd som gör att den törstiga gamern får lov att ställa drycker på bordet. Ett spillsäkert tangentbord är verkligen en räddare i nöden när man inte vill avbryta en spelsession, ens för att dricka ett glas vatten. Det spillsäkra tangentbordet från VPRO heter VPRO V500 och är ännu mer fördelaktigt på grund av den långa livslängden på tangenterna som tål upp till 60 miljoner slag. V500 tar heller inte upp så mycket plats, vilket gör det till det ultimata tangentbordet att ta med sig för e-sportevent eller LAN-träffar.
VPRO:s hörlurar i kombination med tangentborden, ger en idealisk spelupplevelse med ljudisoleringsförmåga och justerbara funktioner för volym och mikrofon. Både tangentbord, möss och headset har LED-belysning, vilket gör dem till ett perfekt gaming-kit både funktionsmässigt och ur designperspektiv.

VPRO och Maxgaming
Möss, mekaniska tangentbord och hörlurar från VPRO, finns i Maxgamings sortiment och den unika designen i samverkan med de tekniska detaljerna, bidrar till att VPRO är ett populärt märke bland våra kunder. Är du en seriös spelare som samtidigt har glimten i ögat, så är VPRO valet för dig!

0 produkter
Sortera efter: