Filter
Återställ filter
82 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd

Vortex

Vortex är en tillverkare av exklusiva gaming tangentbord. Målet är att kunna erbjuda snyggt designade produkter av hög kvalitet med många unika funktioner till ett attraktivt pris. Företaget grundades 2010 och sett till de flesta av sina konkurrenter är de ganska nya i branschen. De har fått kämpa för att lyckas sticka ut från mängden. 2015 gjorde Vortex flera stora förändringar för att deras tangentbord skulle bli ännu bättre. Bland annat har de utvecklat Vortex POK3R som är ett minst sagt speciellt mekaniskt gaming tangentbord. Det är extremt litet och minimalistiskt. Själva talar de om "hacker size" när de beskriver formfaktorn. Dessutom kan tangentbordet anpassas på en helt ny nivå. Varje enskild tangent kan programmeras beroende på hur de egna behoven ser ut. Produkten visar att Vortex är ett kreativt företag som inte tvekar att prova nya, spännande lösningar.

Trots att Vortex gaming tangentbord kan se lite annorlunda ut jämfört med konkurrenternas har de inte kompromissat med kvaliteten. Tangentborden har starka chassin gjorda av aluminium som säkerställer att de är robusta och hållbara. Vortex använder Cherry MX brytare för sina mekaniska tangentbord och de är kända för att ge otroligt bra känsla. Att flera av deras produkter är väldigt små och lätta gör dem även väldigt mobila. För den som tycker om LAN eller att tävla i e-sport är det perfekt med tangentbord som är lätta att ha med sig.

Hos oss hittar du Vortex bästa gaming tangentbord, inte minst den omtyckta Vortex POK3R-serien. Tangentbordet finns i flera olika varianter, bland annat Vortex POK3R PBT med tangenter i PBT-plast som ger en något annorlunda känsla jämfört med ABS-plast. Alla produkter från Vortex är kända för sin kvalitet och kommer klara många års flitigt användande. Tänk också på att den minimalistiska formfaktorn kan spara mycket utrymme vid datorn. Ibland är det skönt att ha mer plats för andra tillbehör och då kan en produkt från Vortex vara ett utmärkt val.

Vortex
Filtrera (0)
Tillbaka till toppen Visar 36 av 82 produkter