Black Friday 2023 - Årets Sörsta Gaming Rea - MaxGaming.se

Navigera

Black Friday
days --
hours --
minutes --
seconds --

Black Friday

Den 17 november 2023 är det dags för Black Friday (Black Week) hos MaxGaming igen. Varje år blir Black Friday större hos oss och vi på MaxGaming försöker varje år ta fram ännu bättre erbjudanden till er kunder. 2023 är inget undantag. Årets Black Friday har som vanligt full fokus på gaming och e-sport. Du kommer hitta erbjudanden på allt från gamingstolar, headsets, möss, musmattor och mycket mer. Välkommen till gamingens absolut bästa Black Friday.

Vad är Black Friday?
Historiskt sett var Black Friday en börskatastrof som ägde rum på 1800-talet. Den dagen, efter en period av häpnadsväckande spekulationer, sjönk priset på guld och marknaden kraschade. En annan populär teori om varför det kallas Black Friday är när företag i USA registrerade sina bokföringsuppgifter för hand. Då noterade de vinster i svart och förluster i rött.

Därefter tror man att många butiker var "i rött" under större delen av året men senare "gick i svart" dagen efter Thanksgiving, när shoppare köpte en stor mängd rabatterade varor.

Men den mer nutida betydelsen hänvisar till dagen efter Thanksgiving. Det har blivit en shoppingdag fylld med rabatter och betrakas som en kick-off för julhandeln. Black Friday har i Sverige blivit större och större. Butiker erbjuder stora rabatter på elektronik, leksaker och andra presenter. Eller åtminstone möjligheten för konsumenter att köpa de hetaste produkterna.

Vi är vanligtvis inte så glada över att gå upp innan gryningen, men på Black Friday gör vi ett undantag. Hur kan man sova och missa alla de fantastiska Black Friday-erbjudanden som går att fynda. I flera år har människor glömt höst-mörkret för en stund och kämpat för att hitta de perfekta gåvorna till otroliga priser. Oavsett om det är en del av din rutin eller inte, kommer du inte att vilja missa vår Black Friday-försäljning.