XBOX ONE handkontroll

För både de som spelar för nöje, och de som tävlar på proffsnivå, kan valet av handkontroll betyda en hel del. Microsofts originalkontroller finns i flera generationer, med varierande funktioner och olika grader av anpassning, så att du kan välja precis hur mycket du vill kunna anpassa. Vill du testa något nytt, finns även särskilda kontroller, utvecklade av utomstående parter i särskilda syften, med små och stora skillnader i design. Hos MaxGaming har vi tillbehör till alla de olika kontrollerna, så att du kan utöka användningen av kontrollen du har.

 

Microsofts egna handkontroll till Xbox One är stabil och fungerar bra för det allra mesta. I vårt sortiment finns den i tre grundversioner; den förbättrade Xbox One kontrollen V2, som ersatte den första generationens kontroll 2015 med bl.a ett 3.5 mm jack för hörlurar och förbättrade bumpers. Denna version kan anslutas trådlöst till Xbox One, och till PC med hjälp av en USB-mottagare som pluggas in i datorn, eller med en USB-kabel till både Xbox One och PC. I och med lanseringen av Xbox One S 2016, reviderades kontrollen ännu en gång, vilket förde med sig trådlös Bluetooth-anslutning som även kan ansluta till din PC, samt små kosmetiska förändringar. Hos MaxGaming har vi Xbox One S-kontroller tillgängliga i en rad olika utseenden, bl.a med teman baserade på nyklassiska speltitlar till Xbox One.

 

För den som vill uppleva personlig anpassning på proffs-nivå, är Xbox One Elite Controller ett perfekt alternativ. Med utbytbara fysiska delar, kan du hitta de thumbsticks och knappar som passar dig bäst, och du kan dessutom anpassa kontrollens funktioner helt efter dina egna preferenser; ställ in känsligheten i triggers och thumbsticks för ökad precision och konfigurera kontrollens alla knappar för att få den layout som passar din spelstil bäst. Elite Controllern är perfekt för den som värderar mångsidighet och flexibilitet.

Filtrera (0)
Tillbaka till toppen Visar 23 av 23 produkter