XBOX ONE ratt

Vad gäller racing-spel är några av de allra bästa tillbehören kompatibla med XBOX ONE. Hos oss på MaxGaming hittar du de bästa XBOX ONE rattarna med valfria pedaler, koppling och växelspakar, tillsammans med många tillbehör för att göra just din spelupplevelse något utöver det vanliga. XBOX ONE ratt och pedaler passar oavsett om du är ett Forza fan eller om du föredrar spel som Burnout Paradise!

 

Om du funderar på att trappa upp ditt virtuella racer-spelande funderar du säkert också på att uppgradera från en handkontroll till en ratt med eller utan tillhörande pedaler. Nedan hittar du de bästa rattarna till XBOX ONE som passar många olika spel och nivåer av spelare.

 

Att skaffa en ordentlig XBOX ONE ratt och pedaler kan göra en otroligt stor skillnad för vilket spel som helst. Hos oss på MaxGaming hittar du rattar och pedaler i olika prisklasser, vilket gör att det finns något för både nybörjaren och den mer etablerade spelaren. Vilken XBOX ONE ratt du bör välja beror helt på vilka spel du tänker använda den till. För storspelaren kan det vara värt att kika på märket Thrustmaster eller Logitech, som erbjuder rattar och andra tillbehör i hög kvalitet och snygg design. Dessa märken klarar också av de mest uppdaterade spelen. För nybörjaren kan Hori Racing Wheel OVERDRIVE vara ett bra alternativ. Den här ratten och tillhörande pedaler kostar lite mindre än de från exempelvis Thrustmaster, och kommer i en enklare, mer allround design utan att tumma på kvaliteten.

 

Oavsett om XBOX ONE ratten ska fästas på ett riktigt racersäte för en spelupplevelse hemma som matchar ett riktigt race, eller om den ska användas som ett substitut för en XBOX ONE handkontroll, så finns det något för alla spelare här nedan. Samtliga tillbehör är kompatibla med XBOX-konsoler och är noga utvalda för att göra racerspel roligare!

Filtrera (0)
Tillbaka till toppen Visar 18 av 18 produkter