Filter
Återställ filter
18 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd

Datorfläktar

Att få en överhettad dator är aldrig trevligt. Datorn blir långsammare och avger också irriterande ljud i väntan på en krasch. Därför är en datorfläkt som ger bättre prestanda i din dator och motverkar sega reaktioner, oavsett om du använder en stationär dator eller en laptop, en av många viktiga datordelar. I vårt utbud på MaxGaming finns det datorfläktar och kylningssystem för båda typer av enheter och vill du bespara dig timmar av frustration och långsam prestanda, rekommenderar vi att du investerar i en datorfläkt omgående. Som en parentes är det även värt att nämna att en bra datorfläkt ger en överklockning av datorn som i sin tur innebär att den kan prestera mycket mer än den är byggd för. Detta har många elitspelare kommit underfund med och ser därför till att investera i en fläkt. Och med tanke på det billiga priset för denna produkt, är det en välanvänd vara som inte kommer att märkas av i plånboken.

 

Idag görs även datorfläktar som skänker ett coolare utseende till din dator, då vissa innehåller inbyggd LED-belysning. Vem har sagt att man inte kan kombinera nytta med nöje? Hos oss på MaxGaming kan du få båda delarna av dessa två världar och ge din speldator en liten ansiktslyftning samtidigt som den orkar mer. Välj mellan våra produkter från exempelvis Noctua och Prolimatech och ge din dator det där lilla extra - i dubbel bemärkelse. Vi erbjuder fläktar i 80, 120 eller 140 mm så att de ska passa till många datorer samt några fläkttillbehör.

 

Ett tips är att köpa extra tysta datorfläktar om du reagerar på ljud eller om det stör din spelupplevelse. Hos oss på MaxGaming kan du hitta fläktar med denna tystlåtna egenskap som har blivit extra populär bland våra gamers. Tala gärna med oss om vilken dator du har samt vad dina förväntningar är, så hjälper vi till.

Filtrera (0)