Datorfläkt & Kylning

Att satsa på ett väl fungerande kylsystem till din dator är en bra idé, speciellt om datorn är igång hela tiden. Är man en gamer så vet man vad en seg och överhettad dator leder till - spelet kommer slutligen att haka upp sig rejält och behöva ladda mer än vanligt. Det spelar ingen roll om man har en bärbar dator eller en stationär - det finns produkter för båda varianterna. Hos oss på MaxGaming så finner du ett brett utbud av fläktar och kylsystem som leder till bättre datorprestanda. Du hittar exempelvis CPU kylning, kylpasta, olika sorters datorfläktar, fläktkontroller, grafikkortskylare, datorfläktar med USB samt kylplatta för laptop.

 

Det finns olika verktyg som utgör ett kylningssystem för datorn. Vad du väljer att använda dig av för att kyla ner dator och öka dess prestanda beror helt på ditt val. Vi på MaxGaming kan såklart hjälpa till om man känner sig osäker kring de olika produkterna. En CPU-kylare hjälper exempelvis till med att föra bort värmen från processorn, men det finns CPU-kylare som är utvecklade specifikt för vissa moderkort. Man måste välja rätt CPU-kylare till sin processor så att värmen förs bort korrekt. Datorfläktens syfte är också att blåsa bort varmluft, dock inifrån chassit och man måste därför ha rätt storlek på fläkten till sin dator.

 

Vi på MaxGaming erbjuder också fläktkontroller, så att du automatiskt eller manuellt ska kunna styra fläktarna som din dator har. På så sätt så kan man kontrollera datorn värme under spelets gång och inte riskera överhettning mitt uppe i en match. Vidare om man är gamer bör man också satsa på kylpasta som kommer att hålla nere komponenternas temperatur. Kylpasta finns i flera olika prisklasser hos oss på MaxGaming, men samtliga är från högkvalitativa leverantörer. Om du istället använder dig av en laptop när du spelar så är en kylplatta ett effektivt sätt att hålla nere datorns temperatur.

Filtrera (0)
Tillbaka till toppen Visar 36 av 49 produkter