Nyheter bland gadgets
Våra bästsäljare just nu

Gadgets & Dryck

Hos oss på Maxgaming hittar du en mängd olika häftiga gadgets som en gamer kan tänkas behöva ha och som gör vardagen lite roligare. Vi erbjuder massor av spännande prylar som bland annat samlarobjekt, fidget spinners, fidget cubes, energidrycker, actionkameror och drones. Om du letar efter presenter så hittar du garanterat något här. Vårt spännande utbud av prisvärda gadgets passar perfekt som födelsedagspresent eller julklapp till den spelintresserade.

 

Många gamers tycker om att samla på objekt från populära spel. Vi erbjuder ett brett sortiment av samlarobjekt som samlarfigurer och replika knivar. Ställ dem på skrivbordet, på en snygg samlarhylla eller ge bort till en vän. Våra replika knivar med ett unikt tillverkningsnummer ingraverat i bladet, passar även bra att hänga upp direkt på väggen.

 

Vi på Maxgaming erbjuder även VR glasögon som ger dig en fantastisk VR-upplevelse. Kliv in i en annan värld med ett fantastiskt ljud, bra grafik och en mycket låg latens som ger dig en en ökad närvarokänsla och komfort. Kika även på våra actionkameror som lämpar sig perfekt för olika utomhusaktiviteter, som vandring, skidåkning, löpning, terrängcykling, snorkling och segling. Komplettera gärna med en selfiepinne, anpassad till kameran.

 

Behöver du varva ner efter en intensiv gamingsession? Genom att ta en paus från spelandet och leka en stund med en fidget spinner eller en fidget cube slappnar du av och dessutom ökar du din koncentration och ditt fokus. Du kan även använda fidget spinners för att lära dig att utföra olika tricks att visa upp för dina vänner.

 

Passa på att fylla på förrådet av godis och drycker. Vi har dessutom energidrycker speciellt framtagna för e-sport och gamers, som ökar ditt fokus, dina reaktioner, och din uthållighet.
Vi har även fläktar som hjälper dig att skapa en behaglig temperatur i rummet när du spelar och förbättrar din spelupplevelse.

Tillbaka till toppen Visar 36 av 335 produkter