Trådlösa Headset

Ett trådlöst gaming headset är nästan ett måste för de allra bästa spelen. Oavsett ifall man spelar på sin PC, XBOX eller PS4 så kan ett gaming headset göra all skillnad. Det som är positivt med just trådlöst är att man med fördel kan röra sig som man vill i rummet utan att behöva oroa sig för att sladden ska dras ut eller att man måste lägga ifrån sig headsetet och därmed inte hör vad som pågår i spelet.

Det finns idag många olika slags gaming headsets och hos oss på MaxGaming kan vi erbjuda många olika varianter i olika prisklasser. Bland annat har vi gaming headsets som kopplas in i datorn med ett USB, noise canceling headsets för gaming när man måste ha koncentrationen på absolut topp och headset 7.1 när gamingupplevelsen kan bli ännu bättre med virtuell 7.1 surroundljudsteknik.

Vi på MaxGaming erbjuder gaming headsets with USB samt surroundljud som kan skapa en spelupplevelse utan dess like. Med noise canceling och surroundljud så kan sinnena koncentrera sig helt på spelet man spelar och inte störas av någonting annat. Vissa av våra headsets är särskilt anpassade för PC eller PS4 för att få den ultimata upplevelsen och detta innebär en upplevelse helt utan fördröjningar i ljudet och ett otroligt naturligt ljud som gör att man kommer att känna att man verkligen är inne i spelet, oavsett om det handlar om ett krigsspel, Supermario eller racer-spel.

Våra gaming headsets har alla en mycket bra batteritid och en kvalitet som verkligen håller vad den lovar. Headseten kan kopplas med hjälp utav USB eller bluetooth och kåporna är anpassade efter huvudet för en så bra passform som möjligt och för att de aldrig ska kännas som att de är i vägen. Istället strävar vi efter att våra gaming headsets ska kännas som en del av en själv i spelet.

Filtrera (0)
Tillbaka till toppen Visar 36 av 46 produkter