Logitech G PRO Trådlös Gamingmus

Vårt artikelnr: 14649 Tillv. artikelnr: 910-005273
Inget omdöme. Skriv en recension!
 • Logitech G PRO Trådlös Gamingmus
  -14%
 • Logitech G PRO Trådlös Gamingmus
  -14%
 • Logitech G PRO Trådlös Gamingmus
  -14%
 • Logitech G PRO Trådlös Gamingmus
  -14%
 • Logitech G PRO Trådlös Gamingmus
 • placeholder youtube video thumb
 • Logitech G PRO Trådlös Gamingmus
 • Logitech G PRO Trådlös Gamingmus
 • Logitech G PRO Trådlös Gamingmus
1 279 kr Ord. pris: 1 489 kr
Lagerstatus: 20+ st i lager
1-3 dagars leveranstid Beställningar inkomna före 17:00 skickas ut samma arbetsdag
60 dagars öppet köp Hos oss handlar du alltid säkert, även när du inte är nöjd

Sammanfattning:
- Hero 16K-sensor
- 1ms trådlös lighspeed (Wireless)
- Ultra lättvikt
- 16000 DPI

Pro trådlös är designad för att vara den ultimata spelmusen för e-sportproffs. Under 2 års tid har Logitech G samarbetet med mer än 50 professionella spelare för att hitta den perfekta formen, vikten och känslan, i kombination med vår trådlösa LIGHTSPEED-teknik och HERO 16k-sensorteknik. Resultatet är en spelmus med oöverträffad prestanda och precision, som ger dig de verktyg och den självsäkerhet som behövs för att vinna.

LOGITECH'S MEST EXAKTA SPELSENSOR
När e-sportproffsen strävar efter allt högre hastighet och exakthet, så gör Logitech G det också. Genom uppfinnandet av HERO 16K, nästa generations spelsensor, har världen nu en ny ledare. För PRO trådlös har HERO 16K optimerats till att kunna spåra galet snabba slängar i hastigheter på över 400 IPS utan att tappa kontakten. HERO 16K ger topprestanda vid alla känsligheter med zero-utjämning, acceleration eller filtrering från 100 till 16 000 DPI. HERO 16K förbrukar också 10 gånger mindre ström än föregångarna, som PM3366, vilket ger ett lättare batteri och längre batteritid. Proffs behöver det bästa, och det bästa är HERO 16K.

LIGHTSPEED TRÅDLÖS
För proffs är det livsviktigt att göra sig av med sladden. Drag i sladden ger friktion och distraktion som inte kan accepteras i professionell e-sport. Denna innovativa, trådlösa punkt-till-punkt-teknik får bukt med begränsningar som fördröjning, anslutnings- och energiproblem och skapar en oavbruten, laggningsfri förbindelse med 1 ms reaktionstid – utan sladd.

ULTRA LIGHTWEIGHT
Den senaste endoskelettdesignen från Logitech G uppnår den overkliga vikten 80 gram. Det otroligt tunna yttre skalet, på bara 1 mm, har en nyskapande stegchassidesign som ger styrka och strukturellt stöd redo för turnering.

Det avancerade LiPo-batteriet är oerhört långvarigt och lättviktigt, för ett krångel- och bekymmersfritt trådlöst spelande. Ladda före en turnering och du kan glömma alla tankar på batteriet medan du tävlar.

4-8 PROGRAMMERBARA KNAPPAR
Avtagbara sidoknappar till vänster och höger gör PRO Wireless verkligt dubbelhänt, och låter proffs bestämma hur många sidoknappar de vill ha – från noll till fyra. Dpi-knappen är placerad på undersidan av musen för att eliminera oavsiktliga dpi-skiften i spelet. Logitech G PRO trådlös spelmus kan användas direkt ur kartongen med förinställda knappinställningar, eller konfigureras helt efter dina personliga önskemål med programvaran Logitech Gaming Software (LGS).

LIGHTSYNC RGB
PRO trådlös levereras komplett med ~16,8 miljoner anpassningsbara färger som är perfekta för att visa upp färgerna för ditt lag, anpassa dina inställningar eller synkronisera med andra G-produkter. LIGHTSYNC har också speldrivna belysningseffekter som reagerar på händelser i spelet, ljudvisualisering, skärmfärgsampling med mera. Programmera alltihop med LGS.

INBYGGT MINNE
Med inbyggt minne kan du använda LGS för att spara dina inställningar direkt till musen för snabb och enkel användning i turneringssystem. Dina musinställningar förblir konsekventa från hemmet till scenen. Hoppa över att installera anpassad programvara eller konfigurera om dina inställningar. Kasta dig rätt in i spelet.

MEKANISKT KNAPPFJÄDRINGSSYSTEM
PRO trådlös är utrustad med den senaste förstklassiga knapptekniken. Genom en metallfjäder som spänner separerade vänster och höger knapplattor har rörelseavståndet och aktiveringskraften (den kraft som krävs för att klicka) minskats och förfinats. Resultatet är en otroligt exakt, konsekvent och tajt känsla för varje klick.

VARAKTIG PRESTANDA
Med Logitechs 35-åriga erfarenhet av att utforma, bygga och testa möss som utgångspunkt, är PRO trådlös utformad för att tåla professionella e-sportspelare under träning och turneringar. Ytan på PRO har en beläggning för hållbarhet och grepp. Fötterna är testade för att prestera i över 250 km användning. Höger- och vänsterknapparna överskrider 50 miljoner klick, vilket motsvarar träning 10 timmar varje dag i fem år.

PRO SERIEN
Utrustning i PRO-serien är särskilt byggda för professionellt spelande. Den mest avancerade tekniken och högsta prestanda specifikationer - utformade i partnerskap med professionella spelare över hela världen för att leverera den precision, hastighet och uthållighet som krävs för att vinna. Allt som proffs behöver. Ingenting de inte behöver.

Omdömen (0)
Du måste logga in för att kunna skicka recensioner Logga in
 • Inga omdömen har lämnats för denna produkt

  Bli först med att skriva ett!

Specifikationer
Egenskaper
Sensormodell: HERO 16K
Sensortyp: Optisk
DPI: 16000
Acceleration (G): 40
Antal knappar: 8
LED-belysning: Ja, RGB
Ambidextriös: Nej
Scrollhjul: Ja
Anslutningsinformation
Trådlös: Ja
Anslutning: USB
Kabellängd (m): 1,8
Storlek & vikt
Längd (mm): 40
Bredd (mm): 63.5
Höjd (mm): 125
Vikt (g): 80
Senast visade
Ha siktet inställt och prenumerera på vårt nyhetsbrev idag! Mer än 100 000 gamers prenumererar idag på vårt nyhetsbrev. Få exklusiva nyheter, ta emot grymma erbjudanden samt mycket mer!