Havit Gaming RGB TKL Mekaniskt Tangentbord

Vårt artikelnr: 11629 Tillv. artikelnr: HV-KB399L-ND
Skriv en recension
 • Havit Gaming RGB TKL Mekaniskt Tangentbord
  -43%
 • Havit Gaming RGB TKL Mekaniskt Tangentbord
  -43%
 • Havit Gaming RGB TKL Mekaniskt Tangentbord
  -43%
 • Havit Gaming RGB TKL Mekaniskt Tangentbord
 • Havit Gaming RGB TKL Mekaniskt Tangentbord
 • Havit Gaming RGB TKL Mekaniskt Tangentbord
399 kr Ord. pris: 699 kr
Lagerstatus: 20+ st i lager
1-2 dagars leveranstid Beställningar inkomna före 17:00 skickas ut samma arbetsdag
60 dagars öppet köp Hos oss handlar du alltid säkert, även när du inte är nöjd

Supersnyggt TKL mekaniskt tangentbord med backgrundsbelysning och programmerbara tangenter. Ett av Havits mer exklusiva tangentbord fullt utrustat med RGB-bakgrundsbelysning och mekaniska switchar, fullt synligt med den låga designen på ramen. Belysningen är fullt anpassningsbar och kan ställas in efter ditt behov och stil. Tangentbordet är en TKL-variant och har 87 tangenter. 

Anpassa belysningen
All belysning på tangentbordet är helt anpassningsbar och lyser mjukt över hela tangentbordet. För att ställa in belysningen genom att trycka Fn + 1/2/3 och sen F11 för att starta inställning för varje tangentbord. Sedan trycker du FN+F11 för att spara och gå ur inställningarna. Du trycker sedan Fn + 1/2/3 för att beskåda din skapelse!

Omdömen (6)
Du måste logga in för att kunna skicka recensioner Logga in
Gaming RGB TKL Mekaniskt Tangentbord
4,66666666666667 6
 • Skrivet av: Leo W

  Riktigt prisvärt tangentbord! De mekaniska brytare känns och låter väldigt bra. Tangentbordet är välbyggt och har en flätad USB-kabel. Jag rekommenderar starkt detta tangentbord för er som är på en budget och vill ha ett bra och pålitligt tangentbord med mekaniska brytare!

 • Skrivet av: Batteri

  Mitt första mekaniska och den är riktigt bra. Klickar bra. Kom i en fin låda perfekt att ge bort. Cool bakgrundsbelysning med många olika mönster.

 • Skrivet av: Nicholas

  Detta är mitt absolut första mekaniska tangentbord, och jag måste säga att det känns fantastiskt. Jag beställde tangentbordet på en torsdag kväll, så tyvär fick jag vänta tills måndagen nästa vecka; när jag fick tangentbordet däremot så var det inte i det bästa skicket, men lite mail här och där gjorde att jag fick ett till tangentbord som ersättning. Det har blå brytare som klickar väldigt mycket. Det finns ingen information om tangentbordet på Havits hemsida, men jag skulle slå vad om att det är Kailh som tillverkar brytarna på detta tangentbord. Jag är lite besviken över att man inte kan ha en färg som lyser på alla tangenter åt gången, men de är inte ett stort problem. Tyvär så drar det till sig en del fingeravtryck på dess backplate och på handledsstöden. Jättebra kundtjänst och jättebra tangentbord. Värt att köpa.

1 2
Specifikationer
Egenskaper
Mekaniska brytare: Ja
Bakgrundsbelysning: Ja
Färg på bakgrundsbelysning: RGB
Språklayout: Nordiskt
Anti-ghosting: Ja
Kabellängd (m): 1.8
Trådlös: Nej
Storlek & vikt
Bredd (mm): 357
Djup (mm): 135
Höjd (mm): 41
Vikt (g): 667
Senast visade
Ha siktet inställt och prenumerera på vårt nyhetsbrev idag! Mer än 100 000 gamers prenumererar idag på vårt nyhetsbrev. Få exklusiva nyheter, ta emot grymma erbjudanden samt mycket mer!