Havit Gaming RGB TKL Mekaniskt Tangentbord

Vårt artikelnr: 11629 Tillv. artikelnr: HV-KB399L-ND
Skriv en recension
 • Havit Gaming RGB TKL Mekaniskt Tangentbord
  -29%
 • Havit Gaming RGB TKL Mekaniskt Tangentbord
  -29%
 • Havit Gaming RGB TKL Mekaniskt Tangentbord
  -29%
 • Havit Gaming RGB TKL Mekaniskt Tangentbord
 • Havit Gaming RGB TKL Mekaniskt Tangentbord
 • Havit Gaming RGB TKL Mekaniskt Tangentbord
499 kr Ord. pris: 699 kr
Lagerstatus: 20+ st i lager
1-2 dagars leveranstid Beställningar inkomna före 17:00 skickas ut samma arbetsdag
60 dagars öppet köp Hos oss handlar du alltid säkert, även när du inte är nöjd

Supersnyggt TKL mekaniskt tangentbord med backgrundsbelysning och programmerbara tangenterEtt av Havits mer exklusiva tangentbord fullt utrustat med RGB-bakgrundsbelysning och mekaniska switchar, fullt synligt med den låga designen på ramen. Belysningen är fullt anpassningsbar och kan ställas in efter ditt behov och stil. Tangentbordet är en TKL-variant och har 87 tangenter. 

Anpassa belysningen
All belysning på tangentbordet är helt anpassningsbar och lyser mjukt över hela tangentbordet. För att ställa in belysningen genom att trycka Fn + 1/2/3 och sen F11 för att starta inställning för varje tangentbord. Sedan trycker du FN+F11 för att spara och gå ur inställningarna. Du trycker sedan Fn + 1/2/3 för att beskåda din skapelse!


Omdömen (8)
Du måste logga in för att kunna skicka recensioner Logga in
Gaming RGB TKL Mekaniskt Tangentbord
3,875 8
 • Skrivet av: Ludde

  Alltså. Kanske är värt en svag trea men känner att jag måste dra ner det här ÖVERRATADE betyget lite pga ett par variablar : FÖRST och främst... Va är det för BS i texten om att "RGB" belysningen är FULLT ANPASSNINGSBAR????? Ren och skär LÖGN. Blir fan skitförbannad för det var det som fick mig att köpa det. Jag ville ha ett TKL men ville kunna ha kontroll över belysningen. FULLT anpassningsbar.... ok. DVS 5av5. F U L L T!? Vilket båg. SKÄMS att köra vilseledande texter. Där rök en nätshoppare med över 30 i månadslön (har under 10 i utgifter men spar INGA pengar. Allt går till tech nästan) från Max Gaming. Ni som aldrig haft ett mekaniskt: Fine ge femma då. Ni har ingen aning vad ni missar. FEM=??? amen lägg neeeeeer. Detta är alltså oförbättringsbart?? Men en space som fastnar varannat klick som deras mest frekventa problem. (förresten har jag en lösning på det och det bevisar dyngfaktorn i detta keyboard: VÄND på space... alltså vänder du upp och ner nu så får du leva med det. gj. Den blir både tystare och slutar fastna.. .Så blir det mer ergonomiskt eftersom den då lutar mot dig) Nu ska jag till posten och hämta ut mitt coolermaster tgtbord som jag köpt på NETONNET. Med cherry red och FULLT ANPASSNINGSBARA RGB. Men nu blir jag förvirrad.... det här var ju deet... är det samma på den då?? k a t a s t r o f Tack för de här 2 köpen MG. Fixa era texter o sluta va så jävla krängiga så kanske ni f¨r mina pengar ajuste... nämde jag att parentes och andra symboler sitter förskjutna... som på ett jänkarbord... hurra... Och det här är inte RGB. Notera att varje knapp har en bestämd färg, den går INTE att ändra. Nedre raden lila, nöästa blå osv osv. Som en julgran. BUUUUUUUUUUUUU

 • Skrivet av: Anonym

  Tangentbordet är väldigt snyggt och trevligt att skriva på. Tyvärr saknar det vänster/högerpil-knappen som ska sitta bredvid vänster Shift - denna tangent är istället väldigt bred. Du ser det ganska tydligt på bilderna utav produkten. Så du kan m.a.o inte göra dessa tecken om du inte byter layout till engelska i Windows. Detta drar ner betyget rejält för mig, personligen. Använder denna knapp dagligen så den är ett måste. De säger att det kommer med nordisk layout men bevisligen gör det inte det. Nå, man får å, ä, och ö åtminstone...

 • Skrivet av: Leo W

  Riktigt prisvärt tangentbord! De mekaniska brytare känns och låter väldigt bra. Tangentbordet är välbyggt och har en flätad USB-kabel. Jag rekommenderar starkt detta tangentbord för er som är på en budget och vill ha ett bra och pålitligt tangentbord med mekaniska brytare!

1 2 3
Specifikationer
Egenskaper
Mekaniska brytare: Ja
Bakgrundsbelysning: Ja
Färg på bakgrundsbelysning: RGB
Språklayout: Nordiskt
Anti-ghosting: Ja
Knapplayout: ISO 88
Kabellängd (m): 1.8
Trådlös: Nej
Storlek & vikt
Bredd (mm): 357
Djup (mm): 135
Höjd (mm): 41
Vikt (g): 667
Senast visade
Ha siktet inställt och prenumerera på vårt nyhetsbrev idag! Mer än 100 000 gamers prenumererar idag på vårt nyhetsbrev. Få exklusiva nyheter, ta emot grymma erbjudanden samt mycket mer!