Vortex POK3R RGB Mechanical Keyboard [MX Brown]

Vårt artikelnr: 9607 Tillv. artikelnr: VTG62NRBRBRN
Skriv en recension
1 690 kr
Lagerstatus: 5+ st i lager
1-3 dagars leveranstid Beställningar inkomna före 17:00 skickas ut samma arbetsdag
60 dagars öppet köp Hos oss handlar du alltid säkert, även när du inte är nöjd
Vortex POK3R RGB 60% mekaniskt tangentbord
POK3R RGB är ett minimalistiskt och litet tangentbord i så kallad "hacker size". Det sparar bra mycket plats på skrivbordet, samtidigt som det drar åt sig allas blickar. POK3R RGB har ett aluminiumchassi och en switchplatta med minsta infodring, vilket resulterar i ett mycket hållbart tangentbord.

POK3R RGB är hårdvaruprogrammerbar. HÅRDVARU. Hela tangentbordet kan programmeras och varje tangent kan hålla makron utan någon form av programinstallation. Ovanpå de tre programmerbara lagren kan användarna nu konfigurera alla olika RGB-bakgrundsbelysningslägen eller ställa in enskilda tangenter i den färg de vill ha. Dessa RGB-konfigurationer sparas precis som personliga nyckelmappningar i tangentbordets eget minne. POK3R RGB: s konfiguration finns kvar när den startas, oavsett vilken dator den är ansluten till. Dessutom behöver tangentbordet ingen mjukvara för att konfigurera all denna sötma. Ingen irriterande eller laggy-leverantörsinstallation krävs! Jippie!

Vad sägs om LAN? Denna lilla baby är lätt att bära, sparar utrymme för stora musrörelser och behåller dina makron även om du använder andra datorer än din egen! Det ser också ut sjukt coolt när du gör allt detta!

- Cherry MX RGB mekaniska switchar
- RGB bakgrundsbelysning
- 60% formfaktor. Superkompakt!
- Aluminium super duper smalt chassi
- Plattmonterade brytare
- 3 programmerbara lager för alternativa mappings / makron
- Programmerbar RGB-bakgrundsbelysning, även vid varje knapp
- Hårdvara, ingen tramsig mjukvara
- Tänk dig att ha ett sådant ubercoolt-tangentbord på ditt bord? Ovärderlig!
- Doubleshot ABS keycaps, vilket innebär 2 olika färger plast pressade ihop. Bokstäverna kommer inte att slitas bort ut från keycapsna
- Alternativa DVORAK- och COLEMAK-layouter med dipbrytare längst ner. Du kan självklart också programmera dina egna layouter.
Omdömen (7)
Du måste logga in för att kunna skicka recensioner Logga in
POK3R RGB Mechanical Keyboard [MX Brown]
5 7
  • Skrivet av: Oliver

    Enda negativa jag kan komma på är att jag önskar att det var USB-C på kabeln. Annars har jag använt tangentbordet ett par veckor nu och måste säga att det är galet skönt och skillnaden i komfort mellan ett 60% och full size är galet stor. Saknar bara mina piltangenter, insåg inte hur mycket jag använde dem.

  • Skrivet av: Fredrik

    Har suttit med tangentbordet hela veckan både under jobbet och privat och kan säga att det är urgrymt. Läcker design och väldigt smidig att stuva undan och/eller ta med sig. Tog några dagar att lära sig alla shortcuts men efter några få dagar så flöt det på utmärkt. Rekommenderas starkt om man söker efter ett 60% tangentbord!

  • Skrivet av: Oscar

    Helt överlägset det mest bekväma tangentbordet jag någonsin använt. Tar som sagt lite tid att vänja sig vid en 60% layout men när man väl gjort det är det helt obeskrivligt.

1 2 3
Specifikationer
Egenskaper
Typ av brytare: Cherry MX Brown
Mekaniska brytare: Ja
Bakgrundsbelysning: Ja
Färg på bakgrundsbelysning: RGB
Språklayout: Nordiskt
Anti-ghosting: Ja
Knapplayout: ISO 62
Kabellängd (m): 1.52
Trådlös: Nej
Storlek & vikt
Bredd (mm): 292
Djup (mm): 103
Höjd (mm): 38
Vikt (g): 907
Senast visade
Ha siktet inställt och prenumerera på vårt nyhetsbrev idag! Mer än 100 000 gamers prenumererar idag på vårt nyhetsbrev. Få exklusiva nyheter, ta emot grymma erbjudanden samt mycket mer!