Mikrofoner

Om man bara ska tala i telefonen med vänner och bekanta eller kanske ta ett Skype-samtal, räcker det oftast väldigt bra med vanliga head-sets som man kan hitta i olika varianter och prisklasser. Vill man däremot skapa häftiga Youtube-videos eller kanske spela in en pod är det däremot betydligt viktigare att man har en riktigt bra mikrofon av hög kvalitet. Att ljudet är viktigt är kanske inte så svårt att förstå. Naturligtvis vill man att lyssnarna ska kunna höra en ordentligt och utöver detta vill man skapa en så bra upplevelse som möjligt. Att införskaffa sig en mikrofon av bättre kvalitet är därför nödvändigt och hos MaxGaming finner du ett brett utbud av högkvalitativa mikrofoner för streaming, berättarröster, vloggar, akustisk musikinspelning m.m. Det finns huvudsakligen fyra typer av mikrofoner och man skiljer också på riktade (cardioid) och rundupptagande mikrofoner. Cardioider är känsliga från ljud från vissa håll och kan skärma av lättare.

Det som gör utbudet hos MaxGaming så otroligt grymt är valmöjligheterna och det stora utbudet på tillverkare och märken. Här hittar du bland annat mikrofoner från Trust, Editors Keys, Arozzi, Samson och många fler. En bra mikrofon är formad och tillverkad för att undvika all form av brus och bakgrundsljud. Den bör gärna också fungera med både stationära och bärbara datorer. I många fall kommer de utrustade med USB-anslutningar och/eller hörlursuttag så att man kan lätt kan ansluta den till sina enheter. En mikrofon bör ge dig full kontroll över de olika reglagen så att du kan ställa in den beroende på olika inspelningslägen och vilken typ av ljudkälla du är ute efter.

Du behöver vanligtvis inte oroa dig för stativ eller stöd till din mikrofon, eftersom detta i majoriteten av fall, inkluderas. Stället gör det enkelt för dig att flytta runt mikrofonen och gör att du slipper hängande trådar eller behovet att hålla mikrofonen i handen. I de fall det inte inkluderas, har vi på Maxgaming separata stativ som du kan köpa till. Du kan även köpa till pop filter eller puffskydd mot knaster när du pratar eller sjunger.

Filtrera (0)
Tillbaka till toppen Visar 36 av 90 produkter