Filter
Återställ filter
12 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd

USB minnen

Oavsett hur stor kapacitet en dator har eller hur mycket utrymme man har kvar på sin molnlagring så är det alltid bra att ha ett USB-minne eller två att spara viktiga filer på. Hos oss på MaxGaming kan vi erbjuda billiga flashminnen och USB- minnen i olika storlekar. Det är en mycket bra idé att ha en USB- sticka till olika ändamål och de är så små och smidiga att de är lätta att ta med sig överallt. Hos MaxGaming så börjar priset för en SanDisk Cruzer Blade 16GB på bara 59 kronor och dessa kan med enkelhet sättas fast på exempelvis en nyckelknippa för att följa med överallt.

 

USB-minnen kan även användas till backup av filer man inte vill ska försvinna. Exempelvis så är det enkelt att spara uppdateringar till spel, save-files och andra filer som är svåra att få tillbaka vid en datorkrasch eller liknande. Ett flashminne kan även användas som ett modernt blandband som man med fördel kan ge bort till någon med ett innehåll fyllt av musik, texter eller varför inte ett spel. Med en USB-sticka är det enkelt att frakta filer eller att alltid ha det viktigaste med sig på språng. Oftast är det bara att klicka på en fil och dra över den till utrymmet, alternativt kopiera in det.

 

Hos oss på MaxGaming kan man hitta USB-stickor med lagerutrymme upp till 128GB, det finns alltså något för alla smaker och filer. Beroende på vad dessa ska användas till så kan man välja färg, form och storlek. Det kan vara roligt att ha flera USB-minnen med olika projekt på. Man kan ha allt ifrån semesterbilderna från förra sommaren till romanen som fortfarande inte är klar. Många byter dator ganska ofta, men ett USB-minne kommer att hålla riktigt länge och dessutom kan de kopplas in i precis alla datorer.

Filtrera (0)