Nyheter
Populära produkter

Mobilt

Hos MaxGaming hittar du självklart ett stort urval produkter som passar mobiltelefoner av olika slag. Marknaden vad gäller mobiler och tillbehör har verkligen exploderat och det kan vara svårt att hitta guldkornen i den djungel av produkter som finns. Som tur är så har vi redan gjort det urvalet åt dig. Vi har handplockat de absolut bästa produkterna på marknaden för att kunna erbjuda dig ett spännande sortiment. Oavsett vad du letar efter för pryl till din mobiltelefon så ska du alltid kolla hos oss först - du kommer garanterat hitta det du söker.

 

För att börja med det mest grundläggande så har vi kablar som passar det mesta i mobilväg idag, oavsett om det handlar om den äldre USB-standarden eller den nyare som kallas USB-C. Du hittar också diverse olika headset och högtalare, så att du kan få riktigt bra ljud och samtidigt kunna ringa telefonsamtal utan att trycka mobilen direkt mot örat. Vi har också ett flertal mobilhållare, som låter dig hålla ordning på var du har din telefon. Kolla exempelvis in de mycket snygga Popsockets, som kommer i flera olika designer och är självhäftande.

 

Apropå design så har vi självklart mobilskal som hottar upp din mobil ytterligare och samtidigt gör den mer personlig. Ännu ett viktigt tillbehör är förstås en powerbank, som möjliggör laddning av mobilen när du saknar eluttag för den vanliga laddaren. För dig som vill ha koll på meddelanden och annat utan att konstant behöva plocka upp mobiltelefonen finns flertalet smartbands hos oss, som du smidigt fäster runt handleden. Den som gillar att spela spel på sin mobil uppskattar också alla fiffiga spelkontroller som finns, där det finns särskilt smarta varianter med inbyggd hållare för din enhet. Vi har flera olika kontroller till mobil att välja bland; allt från varianter i retrostil (Nintendo) till de i modern konsolstil.

Tillbaka till toppen Visar 36 av 184 produkter