Filter
Återställ filter
28 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd

Natec

Natec är ett polskt företag som startade sin verksamhet år 2010. De har sedan dess storsatsat på datortillbehör för den hängivna datoranvändaren. I sitt sortiment erbjuder Natec möss, tangentbord, kylarmattor, powerbanks, adaptrar och en rad andra saker som underlättar för både spelare såväl som datorutrustningen som används. Natecs motto och syfte är inte bara att ge sina kunder prisväda produkter - de ser även att kunderna själva påverkar utbudet genom att dela med sig av sina åsikter, önskemål och erfarenheter. Därför gör man också avancerade tester i både större och mindre grupper, där vem som helst ska kunna fungera som bollplank för företagets ledning.

Glöm inte bort vikten av tillbehör när du spelar

Oavsett om det rör sig om arbetsmoment, spelsessioner eller bara användning av datorutrustningen i vardagslag, så är det normalt att vilja ta del av den senaste teknologin och slippa krångel. Natec har levererat både stora och små tillbehör som helt enkelt ska förbättra den kontinuerliga hanteringen av datorn och allt som medföljer. Förutom snitsiga dataväskor med extra komfort och utrymme, eller mycket ergonomiska utformade musmattor med inbyggt handledsskydd för en hundraprocentigt korrekt hantering av musen - så har Natec också fokuserat på mer avancerade produkter. Dessa i form av dockningsstationer och USB-portar, stilrena hörlurar med inbyggda mikrofoner samt både trådburna och trådlösa tangentbord med extra funktionalitet som både bidrar till extra tystlåten användning och ultrabekväm knapptryckning. I Natecs utbud hittar du dessutom andra detaljer som datorlås, LED-lampor och smarta kylarmattor som hjälper din laptop att återhämta sig, även under användning.

Hitta din favoritprodukt från Natec hos MaxGaming
Vi på MaxGaming ser alltid fram emot när företagens innovativa idéer leder fram till förbättrade produkter och felfria spelstunder. Genom att erbjuda Natecs intelligenta skapelser för alla typer av spelare och för alla former av användning, hoppas vi att alla kan dra fördelar av den senaste teknologin och på så vis underlätta folks vardag. Natecs egen slogan går under “Natural born technology” och på MaxGaming kunde vi inte vara mer överens!

Natec
Filtrera (0)
Tillbaka till toppen Visar 28 av 28 produkter