Paladone Crash Bandicoot TNT Lampa

Vårt artikelnr: 16306 Tillv. artikelnr: 5055964726140
Inget omdöme. Skriv en recension!
 • Paladone Crash Bandicoot TNT Lampa
  -25%
 • Paladone Crash Bandicoot TNT Lampa
  -25%
 • Paladone Crash Bandicoot TNT Lampa
 • Paladone Crash Bandicoot TNT Lampa
149 kr Ord. pris: 199 kr
Lagerstatus: 20+ st i lager
1-3 dagars leveranstid Beställningar inkomna före 17:00 skickas ut samma arbetsdag
60 dagars öppet köp Hos oss handlar du alltid säkert, även när du inte är nöjd

Kommer du ihåg Crash Bandicoot? Självklart gör du det! Han är bara stjärnan i 18 ikoniska PlayStation-spel - inklusive ett av de mest populära videospelen hela tiden - som definierade en hel generations barndom. Det var på tiden att de tänkte på att skapa samlarprodukter av gamle Bandicoot - och på ett coolt sätt som du kan smuggla in en häftig 3D-lampa i ditt hem utan att göra det till en spelhåla.

En subtil nick av nostalgi snarare än en jätte takmålning i sixtinskt kapellstil av Dr. Neo Cortex. Mycket klassiskt. Utöver att den är ganska söt så spelar den även exakt samma exploderande kassettljudseffekt från spelen när du slår på den. Och den är trådlös så du slipper ytterligare en ful kabel som stökar till det. Perfekt! Den går inte ens sönder, trots ljudeffekten. Du förstod förmodligen det själv, men vi vill vara tydliga. Produktfunktioner: Crash Bandicoot tema ljus Officiellt licensierad Crash Bandicoot merch Formad som en 3D-version av TNT-lådorna från spelen Spelar kraschens smashljudseffekt när du slår på den.

Omdömen (0)
Du måste logga in för att kunna skicka recensioner Logga in
 • Inga omdömen har lämnats för denna produkt

  Bli först med att skriva ett!

Senast visade
Ha siktet inställt och prenumerera på vårt nyhetsbrev idag! Mer än 100 000 gamers prenumererar idag på vårt nyhetsbrev. Få exklusiva nyheter, ta emot grymma erbjudanden samt mycket mer!