Supra

Det är lätt att glömma bort väsentliga ting såsom kablar, HDMI, USB och DisplayPort när man är i full gång med att spela eller arbeta framför datorn. Speltillbehör som tangentbord, möss och headsets är en självklarhet men de många kablarna hamnar lätt i skymundan. Därför finns det svenska märket Supra som ser till att dina tillbehör till spelsessioner är inkopplade som de ska och att tekniken fungerar. Supra anser sig till och med vara pionjärer av kablar då de har hela 40 års erfarenhet av branschen och tillverkar kablar av hög kvalitet.

Supras påkostade kablar

Den första HDMI-kabeln lanserades 2004 och redan från början ställdes stora krav på dessa. Det gällde att överföringen skulle ske i höghastighet och samtidigt skulle kostnadseffektiva kablar tillverkas. Man kan gott säga att Supra har lyckats, och med den unika kontakten med avtagbart kontakskal, kan man nu dra HDMI-kabeln genom dolda rör, helt färdigterminerad. Supras bästa HDMI, kallad HD5, finns på MaxGaming.se i olika längder och ger en solklar höghastighets HDMI med Ethernet som sker på minimal tid.

Supras DisplayPort är i sin tur en efterlängtad kabel som motverkar brus och störningar i överföringen till skärmen. DisplayPort är en standardkontakt som existerar för datorgrafik och har även kommit till nytta när det gäller användning av projektorer och TV. Låsmekanismen i Supras DisplayPort-kablar gör att de sitter säkert och förhindrar brus.

Sist men inte minst, kan vi på MaxGaming erbjuda Supras USB-kablar samt Supra Zac optisk kabel. De praktiska USB-kablarna bidrar till smärtfri och effektiv dataöverföring och då de klarar långa längder kan man ha enheterna ganska långt ifrån varandra. Ledarna är separat partvinnade, med en enskild skärm så att du ska slippa drabbas av störningar och annat otyg.

Supra är känt för att tillverka pålitliga kablar, oavsett till vilket ändamål det gäller och detta är som bekant av stor vikt vid långa och uthålliga spelsessioner. Vi på MaxGaming har sett till att ladda upp inför spelandet, med högkvalitativa kablar från Supra, som inte skadas eller förstörs i första taget.

Filtrera (0)
Tillbaka till toppen Visar 36 av 45 produkter