Cable Guys - Köp produkter från Cable Guys hos MaxGaming.se
 

Navigera

Cable Guys

Letar du efter en hållare till din mobiltelefon eller din controller som dessutom är lite originell? Då ska du spana in Cable Guys-produkterna från Exquisite Gaming som vi här på MaxGaming har ett stort urval av. Istället för att låta din telefon eller din controller ligga och skräpa i något hörn när du inte använder den eller när den laddas, så kan du sätta dem i händerna på Cable Guys. Detta är små, roliga samlarfigurer som är avbilder från kända karaktärer. Varför inte be Darth Vader om lite hjälp? Eller kanske Sonic the Hedgehog kan göra lite nytta medans du laddar din enhet?

Låt Cable Guys göra jobbet!

Alla figurer är optimerade för att ladda både din smartphone eller dina controllers till Playstation eller Xbox. Tack vare den 2 meter långa kabeln och en mikro USB kan du enkelt ta med dig den lilla figuren vart du än föredrar. Eftersom den är både smart och utförligt gjord och har sin egen unika karaktär, så gör den sig lika bra fristående som den blir ett optimalt gamingtillbehör. Med en höjd på cirka 20 cm så kan den också bli en trevlig prydnad i ditt hem.

Mer om Exquisite Gaming
Det är alltid värt att applådera företag som gynnar gamers. Exquisite Gaming är ett brittiskt gaming-märke som grundades 2014. Deras syfte är att underhålla och göra branschen roligare. Med sina muggar Meta Mugs eller de fiffiga Big Boxes som är tänkta för att inspirera gamers, tar de spel och underhållning till en helt ny nivå. Lägg till de coola Cable Guys och du har Exquisite Gaming i ett nötskal.

Köp din Cable Guy här på MaxGaming
Alla har vi våra favoritspel och våra älsklingskaraktärer. Det har både Exquisite Gaming och vi på MaxGaming tagit fasta på. Därför kan du välja och vraka och hitta din egen mobilhållare och laddare och samtidigt boosta din spellust.

0 produkter
Sortera efter: