Keycaps

Ett tangentbord innehåller ett antal keycaps och dessa spelar stor roll i mekaniska tangentbord. På många tangentbord kan man nämligen byta ut dem eller ändra switchar eller brytare så att LED-belysningen kan anpassas efter behov och blir s.k. keycaps custom som du kan prägla med din personliga stil eller beställa i en speciell design och få ett unikt keyboard. Vill du piffa upp ditt mekaniska tangentbord eller bara ersätta fula keycaps är det alltså inget problem och kan vara riktigt roligt för en gamer eller en vanlig datafantast. Vi på MaxGaming vill underhålla din entusiasm och erbjuda ett sortiment fullt av snygga keycaps och tillbehör, både från varumärken från Sverige och från andra länder.

 

Vårt utbud innehåller tuffa keycaps i alla möjliga olika färger samt material så att de även ska kunna passa in i resten av din inredning eller övrig datautrustning. De är lätta att byta ut, du behöver inte vara alltför fingerfärdig för att gissa dig till hur det går till. Förutom tangenter har vi även ett gäng tillbehör såsom smörjmedel och clips. Det positiva med keycaps är att det faktiskt kan förändra hela ditt tangentbord och t.ex ge dig mer överblick över de tangenter som används mest under gaming o.s.v. Att kunna byta ut enskilda tangenter besparar dig även pengar, eftersom du inte behöver ersätta hela ditt keyboard.

 

Vi på MaxGaming kan även rekommendera ett keycapsset som passar till det mekaniska tangentbordet och som kommer i många olika utföranden och färger och som också är kompatibla med olika switchar som Cherry, Khalil och Gateron. Du kan självklart köpa dem i nordisk layout som du förmodligen är van vid och vill du ha mer hjälp i valet av keycaps som passar ditt tangentbord, är vi idel öra på MaxGaming. Låt våra keycaps ge uttryck för din kreativa sida och personlighet.

Filtrera (0)
Tillbaka till toppen Visar 36 av 39 produkter