XBOX ONE headset

Om du aldrig upplevt gaming eller annan underhållning med ett par ordentliga over-ear-hörlurar med riktigt bra ljud, kan det vara svårt att tänka sig hur mycket riktigt bra ljud kan förhöja upplevelsen. Oavsett om du spelar multiplayer där din medvetenhet om omgivningen är essentiell, eller om du ser på film eller serier och vill uppleva ljudet som det är menat, kan ett headset till din Xbox One hjälpa dig. I sortimentet har vi samlat en rad olika hörlurar från olika tillverkare, så att du kan hitta de som passar bäst för just dina behov och preferenser.

 

I vårt sortiment finns flera olika typer av ljud; alltifrån stereo till virtuellt surround. Vad surround kan tillföra till gaming är framförallt en otroligt detaljrik medvetenhet om det virtuella utrymmet i ett spel. Medan stereoljud använder två kanaler, kan virtuellt surroundljud använda sig av hela det virtuella utrymmet, så att ljud hörs runtomkring dig, vilket gör det oerhört mycket lättare att veta varifrån ljud kommer, hur nära ljudkällan är, och i vilken riktning den färdas, vilket både kan förbättra ditt spelande, och förhöja din upplevelse av annan media.

 

När du spelar multiplayer är kommunikation en viktig grundpelare för samarbete. Därför kommer de allra flesta gaming-headset till Xbox One med en inbyggd mikrofon, som med b.la smidiga reglage för volymkontroll och mute-knapp, kan underlätta i kommunikationen med dina medspelare. För att skapa maximal komfort, är de flesta av våra headset justerbara för att passa alla huvudformer, och för att du ska kunna använda dem under längre stunder utan att bli obekväm, är de flesta av over-ear-modell, vilket innebär att öronkåporna ligger bekvämt runtom öronen. För den som vill ha tyst runtomkring sig, även i röriga miljöer, kan ett par hörlurar med aktiv oljudsreducering göra underverk.

 

Förutom Xbox One, är många av våra headset även kompatibla med PS4, PC samt Android och iOS-enheter. Välj hur du vill ansluta, med standardiserad 3,5 mm-kabel, USB eller via bluetooth eller wireless optisk anslutning.

Filtrera (0)
Tillbaka till toppen Visar 36 av 83 produkter