Datakablar

Något som kanske är lätt att förbise när man handlar datorprylar, är vikten av att använda sig av kablar av hög kvalitet. Detta kanske kan anses som oviktigt, men faktum är att rätt kablar gör mycket för funktionaliteten hos den utrustning du äger. Om inte annat vill man förstås försäkra sig om att datakablarna inte utgör någon svag länk i kedjan; det finns knappast något som irriterar så mycket som olika former av störningar när du exempelvis spelar spel. Detta förstör hela upplevelsen, oavsett hur bra utrustning du skaffat i övrigt.

Beroende på hur din utrustning ser ut och därmed vilka kablar du behöver, finns det mycket att välja bland på marknaden. Vi på MaxGaming har självklart alla de kablar du letar efter. Vi erbjuder endast det bästa, vilket garanterar god funktionalitet i alla lägen. Allt från det mest grundläggande inom el, det vill säga strömkabel för dator samt grenuttag, till displayport kabel och det proffsigaste inom HDMI kabel hittar du hos oss.

Letar du bildkabel handlar det antingen om en HDMI eller DVI kabel, där HDMI är den nyare tekniken av de två. När du ändå handlar kablar för bild, är du antagligen intresserad av att köpa en ljudkabel också. Den vanligaste varianten är då 3,5 mm plugg, som passar de allra flesta ljudenheter. För att säkerställa avbrottsfri kommunikation mellan olika enheter i ditt lokala nätverk rekommenderas en nätverkskabel av hög kvalitet. Något som också är bra att ha i en mängd olika lägen är en USB kabel, oavsett om det handlar om att koppla in en skrivare, en extern hårddisk eller något annat. Självklart är det också bra att hålla ordning på sina kablar (för att undvika ett ormbo där hemma), något som är enkelt att lösa genom kabelsortering. Här har vi buntband kabelclips, kardborrband och liknande som enkelt löser detta problem.

Filtrera (0)
Tillbaka till toppen Visar 36 av 371 produkter