Xbox

Har du också fastnat för Xbox och den spelglädje som hittas i denna konsol? Redan den första versionen som släpptes hade en förbättrad grafik och prestanda i jämförelse med många andra spelkonsoler på marknaden. Något som många har saknat i Xbox-uppgraderingarna är att konsolerna inte har varit bakåtkompatibla, det vill säga att man har inte kunnat spela spel från den första generationen i Xbox 360. Nu har Microsoft ändrat på det och i Xbox one kan du även damma av dina spel från 360-versionen och spela i din nya Xbox one.

 

På MaxGaming hittar du både konsoler i flera varianter och många XBOX 360 tillbehör. Många av spelen till konsolen kan spelas live över nätverk, och för att göra spelupplevelsen fulländad kan du köpa till headset så att du kan kommunicera med dina medspelare under spelets gång. Du kan välja mellan trådlösa och med sladd. De finns även i flera olika utformningar för att ge dig största möjliga komfort under spelets gång. Om du hellre vill skriva dina meddelanden till medspelarna finns det smidiga tangentbord att välja till. Det finns även ett flertal valmöjligheter av handkontroller till Xbox One. Du kan bland annat välja mellan trådlösa eller sladdbundna handkontroller. Efter en tids användning är det vanligt att tumgreppen blir slitna och kan gå sönder, men dessa kan du enkelt byta ut. Vi erbjuder bland annat sexpack av dessa så att du slipper byta ut hela din favoritkontroll.

 

Om du gillar att variera dig och utveckla din konsol hittar du mängder av tillbehör till din Xbox hos oss. Vi erbjuder allt från konsoler, handkontroller, headset, monitors till en del reservdelar. Ett störande moment som många upplevt med de sladdbundna handkontrollerna är kabelns längd. Det är ett problem som lätt kan lösas med en extra USB-kabel. Det finns även snygga hållare som du kan lägga handkontrollen i när du inte spelar.

Filtrera (0)
Tillbaka till toppen Visar 36 av 181 produkter