Xtrfy H1 Gaming Headset

Vårt artikelnr: 11421 Tillv. artikelnr: XG-H1
Skriv en recension
1 690 kr
Lagerstatus: 5+ st i lager
Klarna - Simplifying Buying
1-2 dagars leveranstid Beställningar inkomna före 17:00 skickas ut samma arbetsdag
60 dagars öppet köp Hos oss handlar du alltid säkert, även när du inte är nöjd

UTVECKLAT AV NIP.
Designat tillsammans med NiPs professionella gamers.

OPTIMERAT FÖR E-SPORT.
Kraftfullt ljud som förstärker de viktiga detaljerna i spelmiljön.

BEKVÄM DESIGN.
Noggrant justerad aluminiumbygel med memory foam-vadderade over ear-kåpor.

KVALITET I VARJE DETALJ.
Högkvalitativa komponenter och material för hög prestanda och hållbarhet.

H1. PREDICT THE GAME.
H1 är utvecklat för den högsta nivån inom e-sport. Headsetet är framtaget av några av världens mest erfarna professionella spelare, och optimerat för att ge dig den perfekta ljudbilden förgaming. Hör varje detalj. Ligg steget före. Och ta ditt spelande till nästa nivå.

KOMMUNIKATION ÄR AVGÖRANDE.
Headsetets mikrofon gör det enkelt för såväl proffs som onlinespelare att kommunicera tydligt med sina lagkamrater, och är finjusterad för att filtrera bort röster från spelare intill och andra ljud från omgivningen.

PC/MAC/KONSOL/MOBIL.
H1 är redo för alla dina enheter, med möjligheten att växla mellan singel och dubbel 3.5-millimeters anslutning (specifikationer nedan). Att H1 är skapat med fokus på gaming hindrar inte att headsetet passar utmärkt även för musik och film, med djup bas och klar diskant.

STORT LJUD FÖR STORT SPEL.
Headsetet är utrustat med kraftfulla, 60-millimeters högtalarelement. Det gaming-optimerade ljudet gör att du kan höra detaljerna i spelet bättre. För att se till att de viktigaste ljuden återges så tydligt som möjligt, har vi gått igenom varje detalj i spelmiljön tillsammans med NiPs professionella spelare.

BEKVÄM DESIGN.
Konstruktionen. Passformen. Materialen. H1 är noggrant utformat för att du ska hålla dig bekväm under många timmars spelande. När du sätter de extra stora memory foam-kåporna över öronen förstår du precis vad vi menar.

HÖGKVALITATIVA MATERIAL OCH KOMPONENTER.
H1 är byggt för att prestera, och utvecklat med fokus på kvalitet i varje detalj. Från de kraftfulla ljudkomponenterna till de slitstarka materialen – våra elitspelare har valt delar som de vet att de kan lita på.

Omdömen (1)
Du måste logga in för att kunna skicka recensioner Logga in
H1 Gaming Headset
1 1
  • Skrivet av: Rasmus

    Tyvärr ett av de sämre headset jag haft, micken brusar skit mycket, ljudet är betydligt sämre än qh-90. Spelade med 0.25 i volym på cs när jag hade qpad qh 90, nu med xtrfy h1 har jag 0.7 i cs och det är fortfarande inte i närheten av ljudkvalitén på qh90. Förstår inte hur det kan vara så dyrt och vet flera som har samma problem. Kommer skicka tillbaka mitt och köpa ett nytt qpad. Tråkigt nog då dem sitter skit bra på höv1.

Specifikationer
Hörlur
Passar till: MAC, PC, PS4, Smartphone, XBOX ONE
Passform: Over-Ear
Membranstorlek (mm): 60
Frekvensrespons (Hz): 5-30000
Impedans (ohm): 32
Mikrofon
Frekvensrespons (Hz): 40-20000
Löstagbar: Ja
Anslutning
Anslutning: 3,5 mm 3-pin, 3,5 mm 4-pin
Trådlös: Nej
Kabellängd (m): 3.2
Vikt
Vikt (g): 380
Senast sedda produkterna
Ha siktet inställt och prenumerera på vårt nyhetsbrev idag! Mer än 100 000 gamers prenumererar idag på vårt nyhetsbrev. Få exklusiva nyheter, ta emot grymma erbjudanden samt mycket mer!