Godis & Tillskott

Behöver du lite extra energi när du sitter i långa intensiva games? Svårt att hålla fokus ibland? Eller älskar du ditt spel så mycket att du vill äta upp det? I alla tre fall finns godis och tillskott hos oss på Maxgaming.

 

Drycker för e-sport

Nuförtiden räknas e-sport som vilken sport som helst och det är minst lika ansträngande som fysisk idrott, i alla fall för hjärnan. Med ingredienser speciellt framtagna för gamers som vill öka kraft, koncentration och prestation finns energidrycker från bl.a. brittiska X-gamer så att du aldrig behöver förlora ett game på grund av att hjärnan är trött.


Populära NOCCO finns självklart hos oss i flera tropiska, fruktiga smaker med BCAA och koffein för extra styrka och fokus. Även klassiska Pepsi, Pepsi Max och Mountain Dew finns för den som gillar traditionella smaker.

 

Godis

Vill du ha något att knapra på för att hålla koncentrationen uppe finns färgglada Jelly Beans i många olika smaker. Har du en retrospelkväll med kompisarna och kanske ett gammalt NES kan du gå all-in när det gäller 1980-tal och matcha spelen med godiset. Hos Maxgaming hittar du klassiker som Refreshers, Banana Skids och tuggummina Jenka och Shake.

Vill man få upp koncentrationen rejält och vakna till finns självklart vrålsura och riktigt salta godisvarianter.

 

Bra priser och storpack

Både singelburkar och storpack av både drycker och godis har riktigt bra priser; jämför oss så får du se! Genom att köpa ditt godis och läsk online till gamingkvällen sparar du både tid och pengar och får mer tid över till det som verkligen betyder något - gaming! Storpack av godis eller läsk är en given succé som present när du ska hem till kompisarna på LAN, eller varför inte som födelsedagspresent till en vän eller släkting som också är en inbiten gamer. Till och med föräldrarna kommer att uppskatta retrogodiset. Allt hittar du hos oss med högsta kvalitet och snabb leverans!

Filtrera (0)
Tillbaka till toppen Visar 36 av 75 produkter