Retrokonsol - Stort utbud av produkter hos MaxGaming.se
 

Navigera

Retrokonsoler & tillbehör

Moderna konsoler i all ära, men visst är det något magiskt med de klassiska konsolerna från t ex 80- och 90-talen? När det finns nästan oändligt mycket att välja på i spelväg, kan det ibland vara skönt att återgå till de klassiska spel som banade väg för dagens, med nya upplevelser för obekanta spelare, och nostalgiska upplevelser för de som vuxit upp med vad som idag är retrospel. De här retrokonsolerna är en perfekt introduktion till historiska speltitlar som annars kan vara svåra att få tag på, och fungerar lika bra för nostalgikern som vill vandra igenom spelhistorien en gång till på ett smidigt, moderniserat sätt, som de gör för den som vill uppleva dessa historiska konsoler för första gången.

För den som har lite extra kärlek för klassiska konsoler från t ex Nintendo, Atari och SEGA, har vi samlat en rad olika retrokonsoler som moderniserats där det behövs. De flesta av konsolerna är utformade precis som originalet, med den förminskade storleken som undantag, och de flesta konsoler kommer med sina tillhörande handkontroller. Det som är moderniserat, är det faktum att dessa retrokonsoler ofta är laddade med klassiska titlar som retrogamers kommer vara välbekanta med, så att inga kassetter behövs. De är även kompatibla med moderna displayer, t ex via HDMI-kabel, och vissa kan laddas via USB-kabel, eller nätadapter. För den som har kvar sina gamla spel, eller den som helt enkelt föredrar de fysiska kassetterna men ändå vill spela på en modern display, finns även konsoler som är utformade för att hantera många av de gamla konsolernas kassetter, så att du enkelt kan spela dina gamla, eller nygamla spel.

I sortimentet hittar du även portabla konsoler laddade med klassiska titlar, så att du kan spela dina favoritspel var du vill. Många av dem har moderna LCD-skärmar, och kan även med en kabel kopplas till din tv, så att du kan påbörja en spelsession på resande fot, och fortsätta den från soffan och på tv:n när du kommer hem.
Visa filter Dölj filter
Prisintervall
Färg
Vit Vit
Tillverkare
Koch
The Commodore 64 Full size Retrokonsol
Koch
The Commodore 64 Full size Retrokonsol
1299 kr
Ej beställningsbar